Ο Μαύρος αποκαλύπτεται

08:32 19/6/2012 - Πηγή: AEK365

Από το aek365 έχει διαβάσει τα τελευταία 24ωρα τις κινήσεις, τις επαφές και τις σκέψεις της κίνησης του Θωμά Μαύρου και του Χρήστου Κωστή για την ΑΕΚ. Οι δύο παλαίμαχοι άσοι της Ένωσης έχουν επαφές το τελευταίο διάστημα να «ενεργοποιηθούν» και να βοηθήσουν την αγαπημένη τους ομάδα τούτες τις δύσκολες ώρες για την ΑΕΚ. Μάλιστα, μέχρι το τέλος της εβδομάδας (Πέμπτη ή Παρασκευή) θα γίνει μια συνέντευξη Τύπου του Μαύρου για

να μιλήσει στον κόσμο της ΑΕΚ και να αποκαλύψει το αποτέλεσμα των επαφών του και τι περιλαμβάνει το σχέδιο του. Μάλιστα, αναμένεται ο Θ(ε)ωμάς να κάνει κάλεσμα στον Μίμη Παπαϊωάννου και τον Κώστα Νεστορίδη, για να σταθούν στο πλάι του.

Ο Θωμάς Μαύρος μίλησε στο contra για την προσπάθεια που κάνει τονίζοντας «Την Πέμπτη θα απευθύνω κάλεσμα στον κόσμο της ΑΕΚ, παρουσιάζοντας την πρότασή μου. Αν μπορούμε να σώσουμε την ΑΕΚ, θα την σώσουμε. Αλλιώς θα πάμε όλοι στα σπίτια μας!», ενώ σχετικά με τον Δημήτρη Μελισσανίδη και την πρωτοβουλία του Χρήστου Κωστή, ξεκαθάρισε «Δεν έχω καμία ανάμειξη στην πρωτοβουλία του Χρήστου Κωστή να συναντηθεί με τον Μελισσανίδη. Εγώ έχω συναντηθεί παλαιότερα με τον Μελισσανίδη, ξέρω τις απόψεις του, τις σέβομαι στο ακέραιο και ως εκ τούτου δεν πρόκειται να βγω ποτέ δημοσίως να πιέσω κάποιον να βάλει χρήματα στην ΑΕΚ. Θέλω οι λύσεις να είναι έτοιμες και καθαρές».

Keywords
Τυχαία Θέματα