Euro 2012: Ρεχάγκελ: «Ικανή για όλα η Ελλάδα»

Κάθε άλλο παρά χαμένη από χέρι είναι η Ελλάδα, σύμφωνα με τον Ότο Ρεχάγκελ, στον προημιτελικό του Euro 2012 και το ματς απέναντι στη Γερμανία, με τον πρώην ομοσπονδιακό τεχνικό μας να δηλώνει βέβαιος ότι το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα «θα παλέψει με όλες τις δυνάμεις του»!

Από τους πλέον… αρμόδιους να τοποθετηθούν για την επικείμενη μονομαχία της Ελλάδας

με την Γερμανία στους «8» του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος είναι ο Ότο Ρεχάγκελ. Γερμανός από την μια, προπονητής της «γαλανόλευκης» για εννιά συναπτά έτη από την άλλη, τα λόγια του «Όθωνα» διαθέτουν, αν μη τι άλλο, ένα… ειδικό βάρος!

Ο 73χρονος τεχνικός παραχώρησε λοιπόν συνέντευξη στην εφημερίδα «SportDay», μέσω της οποίας τόνισε ότι καμία ομάδα δεν πρέπει να υποτιμά την Ελλάδα, ενώ χαρακτήρισε την χώρα μας ικανή για όλα σε νοκ άουτ αναμετρήσεις και δήλωσε βέβαιος ότι οι διεθνείς μας θα κάνουν… κατάθεση ψυχής απέναντι στα «πάντσερ»...

«Χτυπάει ασταμάτητα το τηλέφωνό μου από χθες βράδυ που οριστικοποιήθηκε η πρωτιά της Γερμανίας στον όμιλο και η διασταύρωσή της με την Ελλάδα. Θέλουν όλοι να μάθουν από μένα ποια είναι η γνώμη μου για τον αγώνα της Παρασκευής, από τη στιγμή που δούλεψα τόσα χρόνια στην Ελλάδα και, όσο να 'ναι, την ελληνική ομάδα την ξέρω καλά. Η Γερμανία έχει μεγάλη παράδοση και δύναμη στο υψηλό επίπεδο, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι η Ελλάδα είναι χαμένη από χέρι. Εχει τις πιθανότητές της και είναι σίγουρο ότι θα παλέψει με όλες τις δυνάμεις της», δήλωσε αρχικά ο Ρεχάγκελ.

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Το πρώτο πράγμα που θέλω να πω είναι ότι η Ελλάδα έκανε μια πάρα πολύ καλή εμφάνιση στον αγώνα με τη Ρωσία και ήταν απολύτως δίκαιη η πρόκριση. Από 'κει και πέρα, όπως είπα και εδώ στη Γερμανία, κανείς δεν πρέπει να υποτιμά την Ελλάδα ειδικά σε νοκ άουτ παιχνίδια, όπως αυτό της Παρασκευής. Γιατί η Ελλάδα με το πάθος και την αγωνιστικότητα που τη διακρίνει είναι πάντα ικανή για όλα».

Keywords
Τυχαία Θέματα