«Ο Μανωλάς κοστολογείται 6 εκ. ευρώ, τον θέλει η Ίντερ»

11:44 29/5/2014 - Πηγή: AEK365

Εδώ και αρκετές μέρες η περίπτωση του Κώστα Μανωλά είναι βασικό θέμα στην επικαιρότητα της Μπενφίκα καθώς οι πρωταθλητές Πορτογαλίας εμφανίζονται να θέλουν τον κεντρικό αμυντικό για αντικαταστάτη του Γκαράι ωστόσο και η Ίντερ ενδιαφέρεται για τον διεθνή ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού.
Συγκεκριμένα, δημοσίευμα της ιστοσελίδας calciomercato αναφέρει πως ο Μανωλάς κοστίζει 6 εκατομμύρια ευρώ και η Ίντερ έχει δείξει ζωηρό ενδιαφέρον για την απόκτηση του.

Στο δημοσίευμα σημειώνεται πως "η Ίντερ θέλει τον Μανωλά για την άμυνα της σε μια χρονιά που αλλάζει κατά πολύ" και πλέον αναμένονται εξελίξεις.
Πληροφορίες αναφέρουν πως τόσο η Ίντερ όσο και οι υπόλοιπες ομάδες που εμφανίζονται να θέλουν τον Μανωλά επιθυμούν να κάνουν δικό τους τον ποδοσφαιριστή πριν το Μουντιάλ της Βραζιλίας καθώς πιθανές καλές εμφανίσεις του Μανωλά με την Εθνική Ελλάδας ενδέχεται να ανεβάσουν την αξία του.
Από την πλευρά του ο Ολυμπιακός δεν έχει πάρει επίσημη θέση στο θέμα του Μανωλά αλλά από την ΠΑΕ έχει διαρρεύσει πως θα συζητήσουν το ενδεχόμενο πώλησης του παίκτη αν έχουν πρόταση ύψους 10 εκατομμυρίων ευρώ. Υπενθυμίζεται πως την περασμένη σεζόν ο Ολυμπιακός δέχτηκε προτάσεις από Ουκρανία και Ρωσία για τον Μανωλά αλλά αποφάσισε να τον κρατήσει.

Keywords
Τυχαία Θέματα