Χαμός στον Άρη: Μας κοροϊδεύεις όλους. Μου θυμίζεις τον Κούγια

10:31 29/5/2014 - Πηγή: AEK365

Στη γενική συνέλευση του Ερασιτέχνη Άρη, ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Παναγιώτης Στεφανίδης, επιτέθηκε λεκτικά στον υποψήφιο επενδυτή, Γιώργο Γαλανό από τον οποίο ζήτησε να δείξει με πράξεις ότι είναι αξιόπιστος.
Σύμφωνα με την εφημερίδα SPORTDAY, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης είπε: "Δεν θέλουμε να βάλεις ούτε ένα φράγκο. Φέρε μας ένα έγγραφο από τράπεζα που αποδεικνύει πως είσαι αξιόχρεος

επενδυτής, δώσε μας πέντε εργάσιμες για το άρθρο 106ια και θα πάρεις την ομάδα χωρίς χρέη. Αν δεν θες να την φέρεις σε εμάς, μπορείς να την δώσεις στον ΑΣ".
Ο Στεφανίδης συνέχισε λέγοντας: "Ήταν λάθος μου που επέτρεψα πέρυσι να γίνουν εκλογές για την ΠΑΕ. Υπάρχει μια λίστα με 13 εκ. ευρώ χρέη προς παίκτες, μάνατζερ και προπονητές. Για τα 3,5 υπάρχουν πληρωμένα τιμολόγια και ξέρετε γιατί δεν έχουν σβηστεί από το λογιστήριο. Από τα 8,5 τα 5 είναι δεδουλευμένα και στόχος μας είναι μέσα σε 14 μήνες, να τα μειώσουμε στο 1 εκατ. Την Πέμπτη θα συγκαλέσουμε έκτακτη γενική συνέλευση, όπου μεταξύ άλλων θα τεθεί και το θέμα της εκκαθάρισης".
Ο υποψήφιος επενδυτής, Γιώργος Γαλανός, είπε από την πλευρά του: "Αυτοί που διοικούν από το 2004 και μετά, με έκαναν να μην ειμαι κοντά στη μεγάλη μου αγάπη. Δεν γίνεται να μπαίνει ο πρόεδρος του Άρη με φουσκωτούς στο γήπεδο. Έχουμε όσα χρήματα χρειάζονται. Αυτή η κατάσταση που επικρατεί, με θλίβει. Η πρόταση μου είναι μέχρι τα τέλη του μήνα, ο χρόνος στενεύει. Θέλω δίπλα μου άφθαρτους ανθρώπους. Πρόταση μου είναι και νομικά να υπάρχει επιτροπή που θα ελέγχει τον Άρη. Όραμα μου είναι το 2016 ο Άρης να είναι στην Α' Εθνική. Θα κάνω ό,τι χρειαστεί, θα δώσω όσα χρήματα χρειάζονται για να συμβεί αυτό. Δεν έχω καμία απαίτηση από τον Άρη. Έχω μια εταιρεία που έχει 2,5 εκατομμύρια ευρώ κέρδη, εν μέσω μιας Ελλάδας που καταρρέει. Μπορεί να χάσω τα λεφτά μου. Εγώ δεν πρόκειται να κάτσω ούτε μια ώρα παραπάνω αν ο κόσμος με βρίζει και δεν με θέλει. Η πρόταση μου ισχύει μέχρι τις 23 Ιουνίου. Δεν θέλω να κάνω κακό στον Άρη. Μακάρι να βρεθεί επενδυτής, εγώ θα είμαι δίπλα του".
Τότε, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης απάντησε στον υποψήφιο επενδυτή ως εξής: "Είσαι ανέντιμος και μας κοροϊδεύεις όλους. Ήρθες και εσύ σαν τον Κούγια".

Keywords
Τυχαία Θέματα