Ο ''Λύμπε'' έγραψε ιστορία... (VIDEO)

11:42 2/4/2012 - Πηγή: AEK365

Έγραψε ιστορία χθες ο Νίκος Λυμπερόπουλος, καθώς με το γκολ που σημείωσε στην Κέρκυρα έφτασε τα 164 γκολ στην καριέρα του στην Α' Εθνική, ξεπερνώντας τον Ντέμη Νικολαϊδη στην 11η θέση της κατάταξης!

Συγκεκριμένα, ο Λυμπερόπουλος παίζοντας στην Καλαμάτα, στο ξεκίνημα της σπουδαίας καριέρας του, για τρία χρόνια αγωνίστηκε

στην Α' Εθνική και έβαλε 11 γκολ.
Έπειτα ο Παναθηναϊκό: Σε 7 χρόνια καριέρας ο "Λύμπε" πέτυχε 72 γκολ.
Για να φτάσουμε στην ΑΕΚ. Σε λιγότερα από 7 χρόνια (συγκεκριμένα σε 5,5) είχε ισοφαρίσει το ρεκόρ των 72 τερμάτων και πλέον δίχως να έχει κλείσει επταετία έχει πετύχει συνολικά 81 γκολ.
Πλέον, ο Λυμπερόπουλος και στη 10η θέση έχει μπροστά του τον Κρητικόπουλο που είναι στην 10η με 176 τέρματα.
Σε ολόκληρη την καριέρα του, ο Νίκος Λυμπερόπουλος έχει αγωνιστεί σε 613 παιχνίδια με 226 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

Πάντως, ο Νικόλας έχει μπροστά του να "σπάσει" ακόμα ένα προσωπικό επίτευγμα. Θέλει ακόμα 4 γκολ για να πιάσει με τη φανέλα της ΑΕΚ το σύνολο των τερμάτων που είχε με τον ΠΑΟ. Ο Λυμπερόπουλος έχει 103 γκολ με τους πράσινους σε όλες τις διοργανώσεις και 99 με την ΑΕΚ (ο έβδομος χρόνος δεν έχει τελειώσει). Χρειάζεται δηλαδή 4 γκολ για να ισοφαρίσει και πέντε για να ξεπεράσει την επίδοση του με το τριφύλλι.

Keywords
Τυχαία Θέματα