Υπερήφανος ο Κόντε

11:07 2/4/2012 - Πηγή: AEK365

Σε δεύτερο σερί ντέρμπι, η Γιουβέντους κατάφερε να βγει νικήτρια επικρατώντας της Νάπολι με 3-0 με τον Αντόνιο Κόντε να εκφράζει την υπερηφάνεια του για τους ποδοσφαιριστές του. Η ομάδα του Τορίνο εκμεταλλεύτηκε την "γκέλα" της Μίλαν στην Σικελία και μείωσε την απόσταση της από την κορυφή στους δυο βαθμούς.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του παιχνιδιού με την Νάπολι, ο προπονητής της Γιουβέντους τόνισε: "Τις τελευταίες δυο εβδομάδες κερδίσαμε την Ίντερ και την Νάπολι, δυο ομάδες που ήταν μπροστά μας πριν την έναρξη της σεζόν όσον αφορά στην ποιότητα και την οργάνωση.

Η νίκη κόντρα στην Νάπολι πρέπει να μας κάνει υπερήφανους επειδή είναι μια σπουδαία ομάδα η οποία αγωνίστηκε πολύ καλά στο Τσάμπιονς Λιγκ. Είμαι υπερήφανος για τους παίκτες μου και για την νίκη που πήραν".
Όσο για την προσπάθεια της Γιουβέντους να κατακτήσει το πρωτάθλημα, ο Κόντε δήλωσε: "Θα προσπαθήσουμε να επωφεληθούμε από τα ολισθήματα της Μίλαν, τον τίτλο μόνο αυτοί μπορούν να τον χάσουν. Η Μίλαν είναι μια πολύ δυνατή ομάδα, που κέρδισε τον τίτλο πέρσι και που είναι πρώτη παρά τις πολλές απουσίες λόγω τραυματισμών. Ακόμη, είναι εντός του Τσάμπιονς Λιγκ φέρνοντας ισοπαλία με την Μπαρτσελόνα που είναι μια από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο".

Keywords
Τυχαία Θέματα