Ο Λεονάρντο έγινε... σωτήρας

10:51 18/3/2012 - Πηγή: AEK365

GOAL

"O... ζογκλέρ Λεονάρντο λύτρωσε την ΑΕΚ από τα... δεσμά του Αστέρα Τρίπολης", γράφει στο σχόλιό της η εφημερίδα για το χθεσινό παιχνίδι και προσθέτει: "Η Ένωση κράτησε τη διαφορά +4 με το γκολ του βραζιλιάνου στο 86'". Παράλληλα, το GOAL τονίζει ότι "μέχρι την Παρασκευή αναμένονται τα σημαντικά για την κίνηση των παλιών παραγόντων", και στο ρεπορτάζ σημειώνεται:
"Ο... από μηχανής θεός ενδέχεται

να βρεθεί για την Ενωση και να προέρχεται από το «χρυσό» παρελθόν της, μέσω της κίνησης που ετοιμάζουν παλιοί παράγοντες του συλλόγου. Μια κίνηση που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και μάλιστα ανάμεσα σε πολλούς φίλους της ΑΕΚ αλλά και μέλη της διοίκησης του συλλόγου που βρέθηκαν χθες στην Τρίπολη αποτέλεσε αντικείμενο συζήτησης, με τα μέλη της «κιτρινόμαυρης» οικογένειας να αναζητούν περισσότερες πληροφορίες.

Με δεδομένο πάντως πως οι πρωτεργάτες αυτής της ενέργειας έχουν θέσει ρήτρες εμπιστευτικότητας, καθώς δεν επιθυμούν να διαφημιστούν μέσω της κίνησής τους, είναι ξεκάθαρο πως θα μιλήσουν και θα αποκαλύψουν την ταυτότητα αλλά και το σχέδιό τους όταν θα είναι σε θέση να αναφέρουν συγκεκριμένα νούμερα και στοιχεία.
Κάτι που αναμένεται να συμβεί μέχρι την Παρασκευή, όταν και θα έχει «κλείσει» το τιμ των ανθρώπων που θα συμμετάσχουν στην συγκεκριμένη κίνηση σωτηρίας και θα έχουν συγκεντρωθεί τα 10 εκατ. ευρώ που έχουν θέσει ως πρωταρχικό στόχο για τα ταμεία της ΠΑΕ.
Τα πράγματα πάντως εξελίσσονται πολύ θετικά και οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως μέχρι την Τρίτη θα υπάρχει σαφής ένδειξη για το πώς θα εξελιχθεί η ιστορία, εφόσον θα έχουν ολοκληρωθεί πρώτα τα εσωτερικά διαδικαστικά και θα μπορούν να ενημερώσουν επίσημα πια την ΠΑΕ και τον κόσμο της ΑΕΚ για τις προσπάθειές τους".

SPORTDAY

Για το γκολ του Λεονάρντο που χάρισε στην ΑΕΚ έναν βαθμό γράφει και η SPORTDAY η οποία χαρακτηριστικά τονίζει για τον βραζιλιάνο πως "Έσωσε την ΑΕΚ από σίγουρη ήττα". Στον σχετικό σχολιασμό της η SD γράφει: "Με υπέροχο πλασέ, ο Λεονάρντο απάντησε στο γκολ του Νοβάρο και διατήρησε την Ένωση σε απόσταση... πεντάδας".

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και η ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ: "Το έσωσε ο Λεό", γράφει η εφημερίδα και προσθέτει: "Με την γκολάρα του βραζιλιάνου στο 86' η ΑΕΚ κράτησε το πλεονέκτημα για τα πλέι οφ. Μάκος και Καφές ήταν χάλια και η Ένωση πήγε να χάσει το ματς από την ανύπαρκτη μεσαία γραμμή. Γενναία κίνηση Κωστένογλου με Φούντα. Κλειδί πάλι ο Κλωναρίδης που μπήκε αντί του Σιαλμά και έφταιξε το γκολ, αν και έπρεπε να γίνει νωρίτερα η αλλαγή. Ψυχάρα ο Λυμπερόπουλος που τα έδωσε όλα μέχρι το 90'. Αν η ΑΕΚ δεν έτρωγε το αστείο γκολ στο 54' θα μπορούσε να φύγει με το τρίποντο από την Τρίπολη

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ

Το χθεσινό ματς στην Τρίπολη είναι το βασικό θέμα της εφημερίδας, η οποία τονίζει πως η ΑΕΚ έμεινε "όρθια με τα πιτσιρίκια" για να συμπληρώσει: "Η ΑΕΚ έμεινε ζωντανή στην Τρίπολη και κράτησε τη διαφορά των 4 βαθμών από τον Αστέρα. Με ψυχή, πάθος και γκολάρα του Λεονάρντ

Keywords
Τυχαία Θέματα