Ο Κρητικός ταξιτζής για την... παρατήρηση στον Παπανδρέου

13:48 23/4/2014 - Πηγή: AEK365

"Ακόμη ψάχνω να μάθω τα αίτια που εμείς δεν είχαμε να φαμε αρνάκι" δήλωσε ο Αργύρης, ο κρητικός ταξιτζής, που την Τρίτη έκανε τη σχετική παρατήρηση στον Γιώργο Παπανδρέου την ώρα που εκείνος με τη συζυγό του ανύποπτοι αναχωρούσαν από το αεροδρόμιο Ηρακλείου τελειώνοντας τις διακοπές του Πάσχα.
Όπως έγραψε η ιστοσελίδα Cretalive.gr όταν

έφτασε ο Παπανδρέου με την Άντα στο αεροδρόμιο έγινε ο εξής διάλογος με τον Αργύρη:
-Κύριε Γιώργο εσείς τις διακοπές σας τις κάνατε .Εγώ όμως και όλοι αυτοί γύρω φέτος δε φάγαμε αρνάκι !
- Να ψάξεις να βρεις την αιτία γιατί δεν έφαγες αρνάκι, τού απάντησε, ευγενικά, ο κ. Παπανδρέου.
Εκεί κάπου για να μην οξυνθούν τα πνεύματα παρενέβη ο αερολιμενάρχης και με χιούμορ λέει στον ταξιτζή:
- "Αργύρη θύμισε μου του χρόνου να σου κάνω δώρο ένα αρνί"! παρενέβη ο αερολιμενάρχης και η στιχομυθία έληξε εκεί με το ζεύγος Παπανδρέου να προχωρεί για να επιβιβαστεί στην πτήση του.
Σήμερα ο πρωταγωνιστής του 'επεισοδίου' μίλησε στο Bήμα FM και περιέγραψε το περιστατικό:
"Τον είδα να έρχεται και δεν κρατήθηκα" είπε ο κ. Αργύρης, που τόνισε ότι ακόμη δεν μπορεί να καταλάβει πως οι πολιτικοί έχουν το...ηθικό να κάνουν διακοπές στα καλύτερα ξενοδοχεία και ο λαός να μην μπορεί να έχει τα βασικά.
"Τού είπα για το αρνάκι και μου είπε να ψάξω να βρω τα αίτια. Ακόμη τα ψάχνω. Εντάξει ήταν ευγενικός, ήθελε κουβέντα, αλλά δεν τον αφήσανε να μου εξηγήσει" τόνισε ο οδηγός ταξί και επεσήμανε ότι "δυστυχώς και στην Κρήτη τα πράγματα είναι πολύ άσχημα πια. Δεν υπήρχε ούτε λάδι φέτος, ό,τι βγάλουμε από τον τουρισμό"!

Πηγή: skai.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα