Ο Κρητικός και οι ξένοι στόχοι της ΑΕΚ

09:55 30/1/2014 - Πηγή: AEK365

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
Το όνομα του 19χρονου Κρητικού από τον ΠΑΣ Γιάννινα γράφει στο πρώτο της θέμα η εφημερίδα σήμερα, για την ΑΕΚ: "Στην ΑΕΚ έχουν στα υπόψη, καιρό τώρα, τον 19χρονο μεσοεπιθετικό του ΠΑΣ Γιάννινα και χθες στο φιλικό της Κ-18 με την Εθνική Νέων στον Άγιο Κοσμά, όπου και σκόραρε, επιβεβαίωσαν τα θετικά συμπεράσματα".


SPORTDAY

Για τους ξένους μεταγραφικούς

στόχους της ΑΕΚ για το καλοκαίρι γράφει η εφημερίδα σήμερα. Συγκεκριμένα τονίζει:
ΑΕΚ έχει ήδη προχωρήσει τον μεταγραφικό σχεδιασμό από την ελληνική αγορά, αλλά όλα δείχνουν πως η τουλάχιστον μία ηχηρή μεταγραφή που θα κάνει εν όψει Football League θα αφορά ξένο και μάλιστα θα αγωνίζεται στη θέση του μεσοεπιθετικού. Ο Λεονάρντο είναι μία περίπτωση που έχουν δουλέψει οι άνθρωποι της «Ένωσης» και βρίσκεται σε καλό δρόμο, ενώ και ο ίδιος ο Βραζιλιάνος φέρεται να επιθυμεί διακαώς την επιστροφή του.

Οι «κιτρινόμαυροι» πάντως δεν θα βιαστούν και γνωρίζουν πως θα προκύψουν καλές ευκαιρίες στην πορεία της σεζόν. Αξίζει να σημειωθεί πως για την επόμενη σεζόν εξασφαλισμένη παρουσία στο ρόστερ από τους ξένους φαίνεται να έχουν μόνο οι Κορδέρο, Μπρέσεβιτς και Ντακόλ από το υπάρχον ρόστερ, καθώς και ο Φαγέ που έχει αποκτηθεί από την Καλλιθέα".


GOAL

Για τις εργασίες που γίνονται στη Φιλαδέλφεια γράφει η εφημεριδα σήμερα. Αναλυτικά:
"Παρά τη νεροποντή που «βούλιαξε» προχθές την Αθήνα, οι εργασίες στη Νέα Φιλαδέλφεια συνεχίστηκαν κανονικά και κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας. Συγκεκριμένα, ξεκίνησαν οι τελευταίες γεωτρήσεις ώστε να διαπιστωθει (και) η ποιότητα του χώματος, αλλά και του υπεδάφους.

Ηδη, από την ΑΕΚ έχει υπάρξει αίτημα προς τον Δήμο της Νέας Φιλαδέλφειας ώστε να γίνουν γεωτρήσεις και περιμετρικά του γηπέδου, για να συμπεριληφθούν τα στοιχεία στις μελέτες. Ολα αυτά είναι απαραίτητα για να υπάρξουν οι οριστικές μελέτες και να λάβει η ΑΕΚ την απαραίτητη οικοδομική άδεια για να προχωρήσει και στις πραγματικές εργασίες κατασκευής του γηπέδου.

Προχωράει για το νομικό πλαίσιο

Αισιόδοξοι είναι στην ΑΕΚ πως πολύ σύντομα θα κατατεθεί στη Βουλή το ειδικό νομικό πλαίσιο που θα καθορίζει την κατασκευή του γηπέδου. Πιθανότατα την επόμενη εβδομάδα θα ολοκληρωθεί και το θέμα με την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, ενώ οι Ανδριανόπουλος και Κυρατσού θα κάνουν το ταξίδι στη Γερμανία για την Sportfivbe.

Keywords
Τυχαία Θέματα