Ο κόσμος της ΑΕΚ ψήφισε «Αγιά Σοφιά»!

19:35 23/5/2014 - Πηγή: AEK365

Ο κόσμος της ΑΕΚ ψήφισε απόψε. Και έριξε... δαγκωτό «Αγιά Σοφιά». Περίπου 4.000 οπαδοί της Ένωσης (περισσότεροι... από τις ψήφους που πήραν όλες οι παρατάξεις της Νέας Φιλαδέλφειας στον πρώτο γύρο των εκλογών) συγκεντρώθηκαν στον χώρο που έστεκε κάποτε το Νίκος Γκούμας και διαδήλωσαν υπέρ της κατασκευής του γηπέδου της ομάδας.
Στην συγκέντρωση έδωσαν το «παρών» και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας Βαγγέλης Πλατέλλας, Δημήτρης Ανάκογλου, Ηλίας Βούρας, Βασίλης Ρόβας, Φώτης Κέζος, Νίκος Αργυρίου, Τρύφωνας Καζβιρόπουλος,

οι Μιχάλης Παυλής, Αντώνης Κέζος, Ηλίας Ατματσίδης, ο έφορος του τμήματος ποδοσφαίρου Ευάγγελος Ασλανίδης με τον γενικό γραμματέα της Ερασιτεχνικής Αλέξη Αλεξίου, το μέλος της διοικούσας επιτροπής Βάγια Βρεττάκου, καθώς και αρκετοί επώνυμοι οπαδοί του δικεφάλου.
Το συλλαλητήριο έχει ιδιαίτερο παλμό, με τους οπαδούς της ΑΕΚ να τραγουδούν εν χορώ συνθήματα υπέρ της ομάδας και της κατασκευής του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια, αλλά και κατά της Ρένας Δούρου. Επίσης, ακούστηκε και το σύνθημα που έκανε την... εμφάνισή του την περασμένη Τετάρτη στο ΟΑΚΑ: «εεε, ωωω, και Μώραλη ψηφίσατε με 20 ευρώ».
Στο τέλος ο κόσμος της ΑΕΚ κινήθηκε στην οδό Δεκελείας και έκανε πορεία στην αντίθετη πλευρά από αυτή που είχε προγραμματιστεί να γίνει η προεκλογική ομιλία του υποψήφιου του ΣΥΡΙΖΑ Άρη Βασιλόπουλου, την οποία παρακολούθησαν περίπου 200 άτομα. Με την ολοκλήρωση της πορείας, οι φίλοι της Ένωσης διαλύθηκαν χωρίς να υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα...

Keywords
Τυχαία Θέματα