Κάλεσμα στον κόσμο από τον Διομήδη

19:17 23/5/2014 - Πηγή: AEK365

Ο Διομήδης υποδέχεται την ΑΕΚ την Τρίτη στο κλειστό της Νέας Κίου για τον δεύτερο τελικό του Πρωταθλήματος της Α1 χάντμπολ και απηύθυνε κάλεσμα στους οπαδούς του.

Αναλυτικά:

«Πολλά συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα για την εμφάνιση στο γήπεδο της Κυψέλης. Έβγαλαν πάθος και ψυχή, πάλεψαν με όλες τους τις δυνάμεις και παραλίγο να δραπετεύσουν με το διπλό.

Δεν τα κατάφεραν τελικά, λύγισαν στην παράταση, δεν έχει σημασία όμως,

μπράβο σε τεχνικό επιτελείο και παίκτες, αυτός είναι ο Διομήδης που έχουμε αγαπήσει και γουστάρουμε να βλέπουμε.

Συνεχίζουμε την Τρίτη το βράδυ στις 20:00, στο σπίτι μας, στη Νέα Κίο την τιτάνια προσπάθεια για την κατάκτηση του πρωταθλήματος απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Καλούμε όλο τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο, να βοηθήσει, να στηρίξει και να χειροκροτήσει αυτά τα παιδιά στην τελευταία τους «παράσταση» για φέτος μπροστά στο κοινό τους. Σε μια χρονιά με μεγάλες και πολλών λογιών αντιξοότητες για τους ίδιους, αποδείχτηκαν παλικάρια και τους ευχαριστούμε. Τους ευχαριστούμε για τις συγκινήσεις που μας έχουν προσφέρει μέχρι τώρα, και αυτές που αναμένεται να μας προσφέρουν στα παιχνίδια που απομένουν.

Για εμάς το παιχνίδι της Τρίτης θα είναι γιορτή και μια μεγάλη ευκαιρία να διδάξουμε ήθος και αθλητικό πολιτισμό. Καλούμε τον κόσμο μας να προσέλθει μαζικά και να δημιουργήσει μια ατμόσφαιρα αντίστοιχη με τα Ευρωπαϊκά παιχνίδια στο Λουτράκι, την οποία όλοι θαύμαζαν. Αυτός είναι ο Διομήδης, αυτό πρεσβεύει και για αυτό είμαστε υπερήφανοι & πάντα θα τον χειροκροτούμε όρθιοι όπου και αν αγωνίζεται.

Γνωρίζουμε ότι η μέρα είναι «δύσκολη» για πολλούς φίλους μας, τους καλούμε όμως να κατακλύσουν το κλειστό και να χειροκροτήσουν την ομάδα μας.».

Keywords
Τυχαία Θέματα