Ο ''κόκκινος'' τρόμος και η μάχη...

09:56 15/11/2014 - Πηγή: AEK365

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Για "κόκκινο τρόμο από την ΑΕΚ της... Β' Εθνικής" γράφει στο πρώτο της θέμα η εφημερίδα και προσθέτει: "Σκληρή προσωπική δήλωση του Δημήτρη Μελισσανίδη. Στα δικαστήρια πάει ο Τίγρης τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΟΣΦΠ. Απερίφραστη καταδίκη της άθλιας επίθεσης στον Ζωγράφο. Παραλήρημα Μαρινάκη στην Σούπερ Λίγκα κατά της ΑΕΚ και του Μελισσανίδη". Επίσης

η Ώρα προσθέτει: "Από κοντά και ο ερυθρόλευκος δήμαρχος. Ταυτόχρονο χτύπημα Βασιλόπουλου - ΟΣΦΠ. Εντάξει Άρη το πήραμε το μήνυμα. Περίμενε τώρα την επόμενη εντολή για δράση. Συμπτωματικά την ίδια μέρα με την επίθεση του προέδρου της ΠΑΕ ΟΣΦΠ, δηλώσεις Βασιλόπουλου κατά του γηπέδου της ΑΕΚ και διαρροές για προσφυγή "κάποιων" για τον νέο νόμο για το ρυθμιστικό. Αυτός τη δικιά του θα την κάνει όταν βγει η οικοδομική άδεια για το γήπεδο".


SPORTDAY

Για "δολοφονημένο ποδόσφαιρο" γράφει η SD: "Η Εθνική διασύρθηκε, ο Ζωγράφος δέχθηκε δολοφονική επίθεση, ο Μαρινάκης καταγγέλλει τον Μελισσανίδη και η ΕΠΟ κλείνει το μαγαζί".


LIVE SPORT

"Μπαζούκας", γράφει στο πρώτο της θέμα η εφημερίδα, έχοντας φυσικά τους Μελισσανίδη και Μαρινάκη κεντρική είδηση: "Ο πόλεμος μαίνεται πλέον ανοιχτά και είναι μέχρις εσχάτων. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού κατηγόρησε ευθέως το αφεντικό της ΑΕΚ ότι κρύβεται πίσω από τη δολοφονική επίθεση στον Ζωγράφο. Ο Τίγρης που απαντά με μηνύσεις για συκοφαντική δυσφήμηση πέρασε ήδη στην αντεπίθεση".


GOAL

Mε τη σειρά του το Goal γράφει: "Πυρηνικός πόλεμος Μελισσανίδη - Μαρινάκη πάνω από τον ξυλοκοπημένο Χριστόφορο Ζωγράφο, με θύμα το ποδόσφαιρό μας".

Keywords
Τυχαία Θέματα