Ο Κλοπ ανακοίνωσε το «αντίο»

14:59 15/4/2015 - Πηγή: AEK365

Το δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας Bild επιβεβαίωσε ο Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος ανακοίνωσε πως από το καλοκαίρι δεν θα είναι πλέον προπονητής της Μπορούσια Ντόρτμουντ.
Σε συνέντευξη Τύπου, ο Γιούργκεν Κλοπ δήλωσε: "Κανείς δεν χρειάζεται να είναι ευγνώμων σε μένα. Και οι δυο πλευρές επένδυσαν πολλά σε αυτή τη συνεργασία και πήραν πολλά πίσω.
Πάντα έλεγα πως θα το πω όταν δεν θα είμαι ο τέλειος προπονητής για αυτή

την ομάδα. Ως άτομο δεν θα ήθελα να δω να τελειώνει κάτι τόσο όμορφο.
Δεν αισθάνομαι την ομάδα ως ένα βάρος στους ώμους μου. Δεν είμαι κουρασμένος αν και δείχνω πως είμαι. Δεν έχω έρθει σε επαφή με άλλο σύλλογο, αλλά δεν σκοπεύω να μείνω εκτός δράσης για έναν χρόνο να ξεκουραστώ. Έχω ένα τελευταίο όνειρο με τη Μπορούσια Ντόρτμουντ και αυτό είναι ένα σπουδαίο πλασάρισμα στη βαθμολογία. Δεν είχα πρόβλημα με κανέναν παίκτη. Πιστεύω ότι η ομάδα χρειάζεται μια αλλαγή.
Αυτή είναι μια περίοδος όπου ξεκινάει ο σχεδιασμός της νέας σεζόν και για αυτό τον λόγο έπρεπε να πάρω τώρα μια απόφαση για το μέλλον.
Δεν είχα χρόνο να ενημερώσω την ομάδα ακόμη. Θα τους μιλήσω σε λίγο. Δεν φεύγω πάντως από αυτό τον κόσμο. Έχω κάνει ήδη κράτηση για τρία εισιτήρια διαρκείας τη νέα σεζόν".
Από την πλευρά του, ο διευθύνων σύμβουλος της Μπορούσια Ντόρτμουντ, Χανς Γιόακιμ Βάτσκε, δήλωσε: "Είχαμε επαφές με τον Γιούργκεν τις τελευταίες ημέρες και συμφωνήσαμε από κοινού να λύσουμε τη συνεργασία μας στο τέλος της σεζόν. Ήταν δύσκολο για εμάς επειδή έχουμε εξαιρετική σχέση μεταξύ μας.
Γιούργκεν, μπορείς να είσαι σίγουρος πως θα έχεις την αιώνια ευγνωμοσύνη της Ντόρτμουντ. Αυτό που μας ανακουφίζει περισσότερο είναι πως θα παραμείνει η φιλία".

Keywords
Τυχαία Θέματα