Ο Βιδάλ έσπασε την... κατάρα

14:04 15/4/2015 - Πηγή: AEK365

Η Γιουβέντους κέρδισε τη Μονακό με ανύπαρκτο πέναλτι και σκόρερ τον Αρτούρο Βιδάλ, ο οποίος κατάφερε να σκοράρει από την άσπρη βούλα έπειτα από δυο αποτυχημένες εκτελέσεις, κόντρα σε Ολυμπιακό και Τσεζένα.
Σε δηλώσεις του ο Χιλιανός μέσος της Γιουβέντους τόνισε: "Αισθάνθηκα αυτοπεποίθηση και για αυτό τον λόγο ζήτησα από τον Καρλίτος Τέβες να πάρω την μπάλα. Δεν έχει οριστεί κάποιος από τον πάγκο για να εκτελεί τα πέναλτι, οπότε ο παίκτης που αισθάνεται καλύτερα εκείνη τη στιγμή παίρνει

την ευθύνη. Έτσι έκανα και σκόραρα".
Επιπλέον, ο Βιδάλ κατάφερε να πετύχει γκολ στο Τσάμπιονς Λιγκ μετά από 1.5 χρόνο. Τελευταία φορά ήταν κόντρα στη Κοπεγχάγη όταν και έκανε χατ τρικ.
Μάλιστα, ο Χιλιανός είχε χάσει σπουδαία ευκαιρία να σκοράρει νωρίτερα όταν έκανε κακό πλασέ σε τετ α τετ με τον Σούμπασιτς. Όπως δήλωσε ο Βιδάλ: "Ήμουν νευριασμένος όταν είδα τη μπάλα να φεύγει έξω αλλά σήκωσα το κεφάλι μου και είδα τη γυναίκα μου στην κερκίδα, έτσι πήρα τη δύναμη να συνεχίσω. Για κάποιο λόγο χάνω ευκαιρίες που είχα συνηθίσει να κάνω γκολ.
Τώρα που σκόραρα, ελπίζω να έχω μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Είναι πάντως λογικό να είσαι λίγο φοβισμένος σε έναν προημιτελικό απέναντι σε μια ομάδα που τα πήγε τόσο καλά στον πρώτο της αγώνα κόντρα στην Άρσεναλ".

Keywords
Αναζητήσεις
ο vidal της γιουβέντους έχει τατουάζ στο κεφάλι
Τυχαία Θέματα