«Ο Κασίγιας συνεχίζει να παίζει λόγω του προφίλ του»

15:50 12/10/2014 - Πηγή: AEK365

Η αρνητική κριτική προς τον Ίκερ Κασίγιας έγινε ακόμα πιο έντονη μετά την γκάφα του στο παιχνίδι με την Σλοβακία και ο Ζονατάν Ζουμπέρ κινήθηκε στο ίδιο μήκος κύματος με τα ισπανικά Μέσα σημειώνοντας πως πλέον ο Κασίγιας δεν είναι ανάμεσα στους κορυφαίους τερματοφύλακες στον κόσμο και πως συνεχίζει να παίζει λόγω του προφίλ του.
Ο Ζουμπέρ είναι βασικός τερματοφύλακας στην εθνική ομάδα του Λουξεμβούργου που θα αντιμετωπίσει την Ισπανία την Κυριακή για τα προκριματικά του EURO

2016. Ο γεννημένος στη Γαλλία ποδοσφαιριστής δήλωσε στην ισπανική εφημερίδα MARCA: "Είναι εδώ και δυο χρόνια σε καθοδική πορεία. Ήταν μεταξύ των κορυφαίων γκολκίπερ του κόσμου αλλά δεν ήταν ο καλύτερος. Η θέση του τερματοφύλακα έχει εξελιχθεί πολύ και δεν νομίζω σήμερα να συγκαταλέγεται στους κορυφαίους.
Ο σύγχρονος γκολκίπερ πρέπει να είναι καλός τόσο στο εναέριο παιχνίδι όσο και στα πόδια, αλλά αυτός δεν το κάνει.
Νομίζω ότι με τα προβλήματα που είχε με τον Μουρίνιο δεν θα επιστρέψει ποτέ στο επίπεδο που ήταν παλιά. Συνεχίζει να παίζει λόγω του προφίλ του αλλά αν συνεχίσει να κάνει λάθη όπως αυτό με τη Σλοβακία, δεν θα μείνει για πολύ στη θέση του".

Keywords
Τυχαία Θέματα