Ο Καράμπελας στο aek365

11:36 31/1/2012 - Πηγή: AEK365

Τέλος στην όποια παρεξήγηση δημιουργήθηκε με τον αποκλεισμό του από τον Νίκο Κωστένογλου για το ματς της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ, δίνει ο Νίκος Καράμπελας μιλώντας αποκλειστικά στο aek365. Ο αμυντικός της ΑΕΚ, πηγαίνοντας να κάνει προπόνηση σε γυμναστήριο (παρά το γεγονός ότι η ομάδα έχει σήμερα ρεπό) εξήγησε όλη την ιστορία με την προσφυγή του, ξεκαθαρίζοντας ότι πλέον δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα:

«Την Παρασκευή έφυγα από το γραφείο του προέδρου συμφωνώντας ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα με την προσφυγή του και πως θα την αποσύρω. Πήρα αμέσως τον δικηγόρο μου και τον ενημέρωσα, σχετικά. Μου είπε, πως επειδή δεν προλαβαίνει (ήταν μεσημέρι Παρασκευής) να τελειώσει τις διαδικασίες, θα πάρει τηλέφωνο τον δικηγόρο της ΠΑΕ, ώστε να συναντηθούν και να τελειώσει το θέμα. Αμέσως συμφώνησαν ότι τη Δευτέρα δεν θα πάει κανείς από την πλευρά μου στο δικαστήριο. Έτσι κι έγινε. Μπορείς δηλαδή να αποσύρει κάποιος κι έτσι την προσφυγή του: Δεν πας στην εκδίκαση, σε βγάζουν «απών» και δεν έχει καμία ισχύ η καταγγελία σου. Δεν πήγε κανείς από την πλευρά μου, λοιπόν, και έτσι αποσύρθηκε», μας είπε αρχικά ο Καράμπελας και συνέχισε:

«Δεν μπορώ να ξέρω τι κατάλαβε ο προπονητής και πήρε την απόφαση να με αφήσει εκτός αποστολής. Από την Παρασκευή προσωπικά τον είχα ενημερώσει, ότι δεν ισχύει η προσφυγή μου και πως είμαι στη διάθεσή του εφόσον το επιθυμεί. Ίσως ο προπονητής θεώρησε ότι επειδή δεν έχει τελειώσει τυπικά το θέμα, να με απέκλεισε. Τι να πω κι εγώ...;».

Παράλληλα, ο Καράμπελας εξήγησε πως οι φήμες που βγήκαν και ήθελαν τον Βασίλη Δημητριάδη να έχει σχέση με το «μπέρδεμα» που δημιουργήθηκε δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα: «Αυτό με τον Βασίλη δεν ξέρω πως βγήκε. Δεν έχει καμία σχέση ο Βασίλης, με το θέμα».

Έτσι λοιπόν μέσω του aek365 ο Νίκος Καράμπελας τονίζει πως θέλει να μπει ένα τέλος στην ιστορία του: «Το θέμα αυτό έχει τελειώσει. Μίλησα με τον προπονητή χθες (σ.σ. όπως σας αποκάλυψε σχετικά το aek365) και το θέμα έληξε. Είμαι στην ΑΕΚ. Συνεχίζω στην ΑΕΚ. Παλεύουμε με τα προβλήματά μας και συνεχίζουμε όπως μπορούμε, ελπίζοντας όλοι να βρεθεί λύση στα διοικητικά», ήταν η τελική τοποθέτηση του αμυντικού της Ένωσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα