Δοκιμάζεται στο «Ίγουντ Παρκ» η Σίτι

10:56 31/1/2012 - Πηγή: AEK365

PREMIER LEAGUE 23η αγωνιστική

Λίγες μέρες μετά τους αγώνες Κυπέλλου, οι ομάδες της Premier League ρίχνονται ξανά στην μάχη του πρωταθλήματος με την διεξαγωγή της 23ης αγωνιστικής όπου ξεχωρίζει το παιχνίδι στο "Ίγουντ Παρκ" ανάμεσα στην Έβερτον και την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι. Η Έβερτον βρίσκεται 8 βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη αλλά έχει καλή ψυχολογία μετά την πρόκριση στο Κύπελλο

με τον Μόγιες να μην υπολογίζει στους Ντιστέν, Κόουλμαν, Μπάρκλεϊ, Όσμαν, Ρόντγουελ, Γιαγκέλκα. Η πρωτοπόρος Μάντσεστερ Σίτι παρουσιάζει κάμψη στην απόδοση της με δυο νίκες στα πέντε τελευταία παιχνίδια ενώ έχει μείνει εκτός από Κύπελλο και Λιγκ Καπ. Επομένως η νίκη επί της Έβερτον είναι μονόδρομος με τον Ρομπέρτο Μαντσίνι να υπολογίζει ξανά στον Κομπανί αλλά όχι και στον τιμωρημένο Μπαλοτέλι και στα αδέρφια Τουρέ λόγω Κόπα Άφρικα.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται την Στόουκ και καλείται να συνέλθει μετά τον αποκλεισμό από το Κύπελλο Αγγλίας και να εκμεταλλευτεί τυχόν στραβοπάτημα της Μάντσεστερ Σίτι. Για την αναμέτρηση του "Ολντ Τράφορντ" αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Ρούνεϊ και του Τζόουνς ενώ σίγουρα δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Νάνι, Άντερσον, Βίντιτς, Φλέτσερ, Γιάνγκ, Όουεν, Κλέβερλι. Η Στόουκ θέλει να μείνει κοντά στις θέσεις που δίνουν ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Την επιστροφή στις νίκες ψάχνει η Τότεναμ μετά την ήττα από την Μάντσεστερ Σίτι με την ομάδα του Χάρι Ρέντναπ να υποδέχεται την Γουίγκαν. Μπέιλ και Πάρκερ είναι ξανά διαθέσιμοι όχι όμως και οι Γκαλάς, Σάντρο που παραμένουν τραυματίες. Μάχη για την σωτηρία δίνει η ουραγός Γουίγκαν.

Με την συμμετοχή του Λάμπαρντ να είναι αμφίβολη και τον Ραμίρες εκτός μάχης για τον επόμενο μήνα, η Τσέλσι φιλοξενείται στο "Liberty Stadium" από την Σουόνσι με στόχο την νίκη προκειμένου να διατηρήσει την επαφή της με την κορυφή.

Τέρμα στο σερί τριών ηττών στο πρωτάθλημα θέλει να βάλει η Άρσεναλ στην έδρα της Μπόλτον με την ψυχολογία των παικτών του Βενγκέρ να είναι πολύ καλή μετά την ανατροπή και την πρόκριση επί της Άστον Βίλα στο Κύπελλο. Ο Αλσατός τεχνικός μπορεί να υπολογίζει ξανά στον Ανρί αλλά και στον Σανιά όχι όμως και στους τραυματίες Γουίλσιρ, Σάντος, Τζένκινσον, Γκιμπς, Ντιαμπί αλλά και στους Σαμάκ, Ζερβίνιο λόγω Κόπα Άφρικα. Η Μπόλτον μετά την Λίβερπουλ θέλει να κερδίσει και την Άρσεναλ για να απομακρυνθεί και άλλο από την επικίνδυνη ζώνη.

Σε πολύ καλή ψυχολογία βρίσκεται η Λίβερπουλ μετά τις προκρίσεις επί Μάντσεστερ Σίτι στο Λιγκ Καπ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Κύπελλο και αυτή την ψυχολογία θέλουν να εκμεταλλευτούν οι παίκτες του Κένι Νταλγκλίς για να κερδίσουν την Γουλβς εκτός έδρας. Ο Κρεγκ Μπέλαμι συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες να πάρει φανέλα βασικού μετά τις τελευταίες θετικές εμφανίσεις του, ενώ επιστρέφουν οι Άνταμ και Κάουτ.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της 23ης αγωνιστικής στην Premier League
Τρίτη 31/1 (21:45)
Σουόνσι-Τσέλσι
Τότεναμ-Γουίγκαν
Γουλβς-Λίβερπουλ
Έβερτον-Μαν.Σίτι (22:00)
Μαν.Γιουνάιτεντ-

Keywords
Τυχαία Θέματα