«Ο... Κανίβαλος του Άνφιλντ» (ΦΩΤΟ)

14:58 22/4/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Λουίς Σουάρες αντιμετωπίζει το ενδεχόμενο βαριάς τιμωρίας από την αγγλική ομοσπονδία, όταν η FA αρχίσει έρευνα για το συμβάν, το οποίο δεν υπέπεσε στην αντίληψη του διαιτητή Κέβιν Φρεντ, καθώς τα τηλεοπτικά ριπλέι δείχνουν τον 26χρονο φορ της Λίβερπουλ να πιάνει τον πήχη του Ιβάνοβιτς και να δαγκώνει τον Σέρβο αμυντικό της Τσέλσι στην διάρκεια της χθεσινής αναμέτρησης. Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο Σουάρες εμπλέκεται σε ένα τέτοιο συμβάν, καθώς στην

Ολλανδία του είχε επιβληθεί αποκλεισμός, επειδή δάγκωσε στον αυχένα τον Οτμάν Μπακάλ της Αϊντχόφεν, ενώ αγωνιζόταν στον Άγιαξ το 2010.
«Ο Κανίβαλος του Kop» είναι ο κεντρικός τίτλος στο οπισθόφυλλο της "Daily Mirror", χαρακτηρισμό που χρησιμοποιούν τόσο η "Daily Mail" όσο και η "Daily Telegraph", με τις δύο εφημερίδες να αφήνουν να εννοηθεί ότι είναι καιρός η Λίβερπουλ να λύσει τη συνεργασία της με τον παίκτη. Η «Sun» αναφέρει «ο ίδιος Σουάρες, πάντα τρώει», ενώ οι «Times» υπογραμμίζουν ότι ο Ουρουγουανός «ντρόπιασε» το σύλλογο, ο οποίος του στάθηκε στη διάρκεια του περυσινού αποκλεισμού του των οκτώ αγωνιστικών για ρατσιστική συμπεριφορά κατά του Πατρίς Εβρά.
Στο διαδίκτυο, φίλαθλοι ετοίμασαν χιουμοριστικές εικόνες με αφορμή την δαγκωματιά του Λουίς Σουάρες. Δείτε τις στις φωτογραφίες που ακολουθούν μαζί με τα πρωτοσέλιδα του αγγλικού Τύπου.

Keywords
Τυχαία Θέματα