Ο Καλογερόπουλος στη Λιβαδειά

15:54 11/12/2014 - Πηγή: AEK365

Ο Χάρης Καλογερόπουλος (Αθηνών) θα διευθύνει το παιχνίδι του Λεβαδειακού με τον Ολυμπιακό. Είναι η τρίτη φορά φέτος που ο εν λόγω ρέφερι ορίζεται σε μας των ερυθρόλευκων καθώς έχουν προηγηθεί οι αναμετρήσεις Ολυμπιακός-Βέροια (3-0) και το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό (1-0).

Πρώτο βοηθό θα έχει τον Κυριάκο

Μερκενίδη (Μακεδονίας), ο οποίος είχε κλέψει την παράσταση στον αγώνα Εργοτέλη-Ολυμπιακού (2-3) όταν είχε υποδείξει σωστά το πέναλτι υπέρ των φιλοξενούμενων στον διαιτητή Μένιο Κουτσιαύτη (Άρτας) που έδειξε την άσπρη βούλα. Δεύτερος βοηθός θα είναι ο Στέλιος Τσολάκης (Αθηνών), ο οποίος πριν από λίγες ημέρες συνεργάστηκε με τον Καλογερόπουλο στο παιχνίδι Ξάνθη-ΠΑΟΚ (4-2). Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο διεθνής Ανδρέας Παππάς (Αθηνών) και παρατηρητής διαιτησίας ο Μιχάλης Καλαθενός (Δωδεκανήσου).
Ο Ζαχαριάδης στη Λεωφόρο
Ο Πραξιτέλης Ζαχαριάδης (Μακεδονίας) είναι η επιλογή της ΚΕΔ για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Πανθρακικό. Ο συγκεκριμένος ρέφερι σφυρίζει συνεχώς τους «πράσινους» τα τελευταία χρόνια. Με τον πρώτο βοηθό Γιάννη Καραγκιζόπουλο (Ημαθίας) ήταν ξανά μαζί την 12η αγωνιστική στην αναμέτρηση Εργοτέλης-Αστέρας Τρίπολης (1-4). Ο δεύτερος Βασίλης Καμπούρης (Εύβοιας) πραγματοποίησε καλή εμφάνιση την προηγούμενη αγωνιστική στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ Γιάννενα (2-2). Με τον συγκεκριμένο δεν έχει αγωνιστεί στο παρελθόν ο Ζαχαριάδης. Ο τέταρτος διαιτητής Γιώργος Λιαχούδης (Μακεδονίας) επιστρέφει από τιμωρία για ένα λάθος που έκανε στο ματς της 10ης αγωνιστικής Εργοτέλης-Βέροια (2-2). Τον είχε ξανά τέταρτο ο Ζαχαριάδης στην αναμέτρηση Καλλονή-Εργοτέλης (2-0). Ο παρατηρητής διαιτησίας Δημήτρης Τσορτανίδης (Αχαϊας) θα βαθμολογήσει για πρώτη φορά τον ρέφερι του αγώνα.
Για δεύτερη φορά ΠΑΟΚ

Ο Μιχάλης Κουκουλάκης (Ηρακλείου) καλείται να διαιτητεύσει για δεύτερη φορά στο τρέχον πρωτάθλημα παιχνίδι του πρωτοπόρου στη βαθμολογία ΠΑΟΚ. Θα το κάνει την Κυριακή στον εντός έδρας αγώνα της ομάδα της Θεσσαλονίκης με την Κέρκυρα. Με βοηθούς τους Μιχάλη Καρσιώτη (Κορινθίας), Νεκτάριο Παστρωμά (Δ. Αττικής) και τέταρτο διαιτητή τον φορμαρισμένο Στέφανο Μαντάκη (Ημαθίας). Παρατηρητής διαιτησίας στο παιχνίδι ορίστηκε ο πρώην αρχιδιαιτητής Βασίλης Τεροβίτσας (Αιτωλοακαρνανίας). Ο Κουκουλάκης σφύριξε φέτος και το παιχνίδι Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ (0-1), πραγματοποιώντας καλή εμφάνιση.

Πηγή: www.sportit.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα