Με Τζιόλη, Τζαβέλλα ο ΠΑΟΚ

14:53 11/12/2014 - Πηγή: AEK365

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το βραδινό παιχνίδι με την Γκινγκάμπ με τον Αγγελο Αναστασιάδη να βλέπει με ικανοποίηση να γεμίζει η φαρέτρα του, αφού πλην του τραυματία Μακ, τα υπόλοιπα.. ερωτηματικά θα είναι στη διάθεσή του.

Πιο συγκεκριμένα, οι Τζιόλης, Σκόνδρας και Τζαβέλλας, που αντιμετώπιζαν προβλήματα τραυματισμών (με τον τελευταίο υπήρχε και το... γνωστό θέμα, το οποίο πλέον θεωρείται λήξαν) τέθηκαν στη διάθεση του προπονητή τους και όχι απλά βρίσκονται στην αποστολή, αλλά χτυπούν και την

πόρτα της ενδεκάδας. Ετσι ο Σκόνδρας θα παίξει δεξιά στην άμυνα, ο Τζαβέλλας θα είναι ο παρτενέρ του Βίτορ και ο Τζιόλης θα επιστρέψει στη φυσική θέση του, στα χαφ.

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΟΚ αποτελείται από τους: Γλύκο, Ιτάνζ, Αθανασιάδη, Βίτορ, Γκολάσα, Κίτσιου, Κουλούρη, Κάτσε, Μαντούρο, Μάρτενς, Περέιρα, Παπαδόπουλο, Ποζατζίδη, Ρατς, Σαλπιγγίδη, Σκόνδρα, Σπυρόπουλο, Τζαβέλλα, Τζανδάρη, Τζιόλη. Το πρωί έγινε ένα χαλάρωμα στην Τούμπα και στη συνέχεια η αποστολή κατέλυσε σε ξενοδοχείο.

Keywords
Τυχαία Θέματα