«Ο Καλαϊτζίδης μου επιτέθηκε με μαχαίρι»

13:27 20/10/2014 - Πηγή: AEK365

Μια μέρα μετά την απόφαση του Γιώργου Γαλανού να απομακρύνει τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη από τη τεχνική ηγεσία του Άρη, στο φως έρχεται μια απίστευτη καταγγελία εις βάρος του Έλληνα τεχνικού.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το μέλος του γραφείου Τύπου του Άρη, ο Παναγιώτης Κυπριχτσής, κατήγγειλε πως την περασμένη Τετάρτη ο Καλαϊτζίδης του επιτέθηκε και προσπάθησε να τον τραυματίσει με μαχαίρι ή άλλο αιχμηρό αντικείμενο.
Ο δημοσιογράφος διαθέτει και ιατρική γνωμάτευση από το Ιπποκράτειο

Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης και φέρεται να έχει κάνει τη καταγγελία στο αστυνομικό τμήμα του Χαριλάου.
Επίσης, ο Κυπριχτσής φέρεται να έχει πει πως δεν έχει κάνει ακόμα μήνυση στο Καλαϊτζίδη και πως δεν θα κάνει αν ο Έλληνας τεχνικός του ζητήσει συγγνώμη.
Μέχρι στιγμής ο Καλαϊτζίδης δεν έχει τοποθετηθεί επί του θέματος ενώ ο επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος, Γιώργος Γαλανός, μιλώντας σήμερα το πρωί στον ραδιοφωνικό σταθμό ARENA FM είπε: "Έγινε κάτι πολύ σοβαρό στα γραφεία μας την περασμένη Τετάρτη με πρωταγωνιστή τον Καλαϊτζίδη. Έπρεπε να είχε φύγει από εκείνη τη μέρα, με αυτόφωρες διαδικασίες. Για εμάς έχει τελειώσει από τον Άρη. Υπάρχουν ήδη προδικαστικές αποφάσεις και μηνυτήρια αναφορά.
Ο κόσμος το ΄χει τούμπανο και εμείς κρυφό καμάρι, αλλά για το καλό του Άρη δεν μιλήσαμε. Δώσαμε εντολή να μην βγει τίποτα προς τα έξω, μόνο για το καλό του συλλόγου. Στον Ερασιτέχνη το γνώριζαν και βγήκαν να κάνουν ανακοίνωση... Προσωπικά δεν μπορώ να πω περισσότερα. Δεν θα είμαι εγώ αυτός που θα το πει δημόσια. Αλλά εάν αυτό βγει στον αέρα θα το βάλει το CNN, είναι τόσο σοβαρό το θέμα".

Keywords
Τυχαία Θέματα