Γαλανός: Πλέον δεν υπάρχει Καλαϊτζίδης

13:00 20/10/2014 - Πηγή: AEK365

Σε επιβεβαίωση των δημοσιευμάτων που τον θέλουν να απολύει τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη προχώρησε ο Γιώργος Γαλανός ο οποίος πρόσθεσε πως ο Έλληνας τεχνικός δεν ανήκει πλέον στον Άρη την ώρα που ο Ερασιτέχνης ζητάει εξηγήσεις.
Σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό ARENA FM, ο επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος του Άρη, Γιώργος Γαλανός, τόνισε: "Έχω πει στον κύριο Καλαϊτζίδη ότι απολύεται. Δεν μπορώ να συνεχίσω τη συνεργασία μου μαζί του για πολλούς λόγους.
Την περασμένη εβδομάδα

έγινε ένα σοβαρό περιστατικό. Από τότε έπρεπε να απολυθεί με αυτόφωρες διαδικασίες. Υπάρχουν ήδη προδικαστικές αποφάσεις και μηνυτήρια αναφορά, ο κόσμος το έχει τούμπανο και εμείς κρυφό καμάρι, αλλά για το καλό του Άρη δεν μιλήσαμε. Δώσαμε εντολή να μην βγει τίποτα προς τα έξω, μόνο για το καλό του συλλόγου.
Στον Ερασιτέχνη το γνώριζαν και βγήκαν να κάνουν ανακοίνωση. Προσωπικά, δεν μπορώ να πω περισσότερα. Δεν θα είμαι εγώ αυτός που θα το πει δημόσια.
Πάντως, όπως και να έχει, εγώ ψάχνω για προπονητή στην Αθήνα. Τι ρόλο παίζω ως επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος αν δεν μπορώ να πάρω αποφάσεις για το αγωνιστικό; Δεν υπάρχει Καλαϊτζίδης πλέον. Ψάχνουμε τον αντικαταστάτη του".

Η χθεσινοβραδινή ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Άρη με την οποία καλεί για εξηγήσεις τον Γαλανό:

"Λαμβάνοντας υπόψιν τα δεδομένα του ποδοσφαιρικού τμήματος του Συλλόγου, το Δ.Σ. του Α.Σ. ΑΡΗΣ θα καλέσει άμεσα αύριο, Δευτέρα, τον υπεύθυνο του ποδοσφαιρικού τμήματος κ. Γαλανό, ώστε αφενός να ενημερώσει για τα προβλήματα που υπάρχουν και αφετέρου στη συνέχεια να ληφθούν οι απαιτούμενες αποφάσεις.

Θεσσαλονίκη, 19.10.2014

Ο Πρόεδρος Ο Γραμματέας".

Keywords
Τυχαία Θέματα