Ο Κάλα στην ΑΕΚ το καλοκαίρι του 2014!

15:45 5/8/2013 - Πηγή: AEK365

Η επιστροφή του Χουάν Κάλα στην ΑΕΚ το καλοκαίρι του 2014 μπορεί πλέον, εκτός σημαντικού απροόπτου να θεωρείται δεδομένη. Σύμφωνα με πληροφορίες του aek365 η ΑΕΚ με την σύμφωνη γνώμη βέβαια και την προτροπή του Δέλλα έχει προχωρήσει τις επαφές τόσο με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή

όσο και με τον εκπρόσωπο του και ο Ισπανός αμυντικός που είχε αφήσει άριστες εντυπώσεις σαν παίκτης και χαρακτήρας στο σύντομο πέρασμα του από την ΑΕΚ το 2011 θα φορέσει ξανά την φανέλα της Ενωσης το καλοκαίρι του 2014 όταν ολοκληρώνεται και το συμβόλαιο του με την Σεβίλλη.

Στην προσέγγιση του Ισπανού αμυντικού έχει παίξει σημαντικότατο ρόλο ο Κορδέρο αφού ο Ισπανός μέσος της Ενωσης είναι προσωπικός φίλος του Κάλα από την εποχή που έπαιζαν μαζί στα τμήματα υποδομής της Σεβίλλης. O Koρδέρο ενημέρωσε τον Κάλα για το πόσο διαφορετικά είναι πλέον τα πράγματα στην ΑΕΚ αλλά και για το τι σημαίνει Δημήτρης Μελισσανίδης και βέβαια όταν του ζητήθηκε έπαιξε τον ρόλο του ενδιάμεσου για να γίνει η επαφή. Ο Κάλα που είναι και φέτος στο ρόστερ της Σεβίλλης έχοντας πάρει μάλιστα το νούμερο 4 δεν έχει κανένα πρόβλημα να παίξει με την ΑΕΚ και στην Γ Εθνική αν υπήρχε τρόπος να μείνει ελεύθερος από τον σύλλογο του και όπως φαίνεται καθόλου τυχαίο δεν ήταν το προ ημερών μήνυμα του στο τουίτερ που μπορείτε να διαβάσετε με ένα κλικ ΕΔΩ.

Aκόμη κι αν δεν υπάρξουν ραγδαίες εξελίξεις και ο Κάλα μείνει στην Σεβίλλη για να ολοκληρώσει το συμβόλαιο του που λήγει τον Ιούνιο του 2014 η ΑΕΚ είναι δεδομένο πως μπορεί να επισημοποιήσει τον Ιανουάριο την συμφωνία και να υπογράψει συμβόλαιο με τον παίκτη όπως της επιτρέπουν οι διεθνείς κανονισμοί. Οι ελπίδες πάντως που υπάρχουν, έστω και λίγες, για να έρθει από φέτος ο Κάλα προφανώς είναι ο λόγος που η ΑΕΚ έχει παγώσει τις τελευταίες μέρες την αναζήτηση έμπειρου αμυντικού. Ο Κάλα είναι γεννημένος το 1989, είναι σε άριστη ηλικία και η άποψη Λύμπε και Δέλλα είναι η καλύτερη για τον Ισπανό που θεωρείται πως μπορεί να σταθεί σε ΑΕΚ πρωταθλητισμού στη μεγάλη κατηγορία ενώ δίνει λύσεις εκτός από κεντρικός αμυντικός και σαν αμυντικός χαφ μπροστά από τα σέντερ μπακ.

* Η φωτογραφία του θέματος είναι από τον προσωπικό λογαριασμό του Κάλα στο Twitter και έχει αναρτηθεί πριν μόλις 15 ώρες. Οπως βλέπετε ο Ισπανός αμυντικός είναι μαζί με στενό συγγενικό του πρόσωπο που πέρασε πρόβλημα υγείας και ο οποίος φοράει την φανέλα της... ΑΕΚ. Είναι δεδομένο πως παρά την μικρή παρουσία του στην ΕΝωση ο Ισπανός δέθηκε... οικογενειακώς με την ομάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα