Ο... Γογλοθάς προς την Ολυμπιάδα

20:42 26/7/2012 - Πηγή: AEK365

Η Μαρία Μπελιμπασάκη είναι το νεότερο μέλος της ομάδας στίβου που θα πάρει μέρος στη διοργάνωση, όπως και στο Ελσίνκι έτσι και στο Λονδίνο θα τρέξει τόσο στα 100 μ. όσο και στα 200 μέτρα..Η αθλήτρια του Σητειακού το διάστημα αυτό βρίσκεται στην Αθήνα και κάνει στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά το τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας της. Η Μπελιμπασάκη έχει τρέξει φέτος τα 100 μ. σε 11.34 και τα 200 μ. σε 23.28.

Ωστόσο αν και μικρή περνάει τον δικό της Γολγοθά για να καταφέρει απλά να μείνει στη κορυφή! Στη Σητεία

δεν υπάρχει κανονικό γήπεδο προπόνησης και με τον προπονητή της πάνε κάθε μέρα στην Ιεράπετρα και πάλι πίσω μια απόσταση 120 χιλιομέτρων συνολικά. Φυσικά οι απολαβές είναι μηδενικές όμως την ίδια δεν την αφορά αυτό. Το έχει φιλοσοφήσει και δεν τον σκέφτεται ως βιοποριστικό μέσο!
Μένοντας στην Αθήνα την τελευταία τριετία η Μαρία έχει κάνει την απόσταση Αθήνα-Κρήτη σχεδόν Κολιάτσου-Παγκράτι με την συνολική αξία των εισιτηρίων να πλησιάζει τα 300 ευρώ την εβδομάδα !

Μπροστά της είναι το όνειρο των Ολυμπιακών Αγώνων, αλλά θα χάσει την παρέλαση στην τελετή έναρξης αφού η αποστολή του στίβου (τα αγωνίσματα ξεκινούν στις 3 Αυγούστου) θα ταξιδέψει αργότερα: «Το χειρότερο απ όλα είναι πως δεν θα έχω μαζί μου τον προπονητή μου λόγω περιορισμένων συνοδών. Έτσι θα τρέξω χωρίς αυτόν τα 100. Ευτυχώς θα είναι στο 200άρι δίπλα μου, που είναι και το αγαπημένο μου αγώνισμα».
Η νεαρή Κρητικοπούλα έχει τσαγανό! Γι αυτό και για εκείνη αποτελούν πρόκληση οι Ολυμπιακοί αγώνες. Γι αυτό παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει δεν «πέφτει» αλλά παίρνει περισσότερη δύναμη για να δώσει τον καλύτερό της εαυτό!

Keywords
Τυχαία Θέματα