Αβέβαιο το μέλλον του Καραγκούνη !

20:07 26/7/2012 - Πηγή: AEK365

Αβέβαιο φαντάζει το μέλλον του Γιώργου Καραγκούνη στον ΠΑΟ. Αυτό έδειξαν τουλάχιστον οι δηλώσεις Δημήτρη Γόντικα. « Η ομάδα έχει πέσει μονά-ζυγά πάνω στα παιχνίδια με την Μάδεργουελ. Μπορεί να γίνει κάτι παράλληλα. Θα δούμε...», τόνισε ο πρόεδρος της ΠΑΕ δείχνοντας ότι σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει σιγουριά για την παραμονή του «Κάρα».
Επιπλέον ο Γόντικας ενημέρωσε τους εκπροσώπους του Τύπου ότι στην θέση του κ. Βερβεσού που αποχώρησε από το ΔΣ της ΠΑΕ, θα είναι στο εξής ο κ. Αντώνης Αντωνιάδης.

Απο εκεί και πέρα ο πρόεδρος της ΠΑΕ, μετά το ΔΣ της ομάδας ξεκαθάρισε ότι απόλυτη προτεραιότητα είναι η... Μάδεργουελ και μόνο. Στο σημερινό ΔΣ αποφασίστηκε να γίνει μέχρι τις 20 Αυγούστου μία νέα ΓΣ των μετόχων προκειμένου να προκηρύξουν και την νέα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου στην ΠΑΕ η οποία θα έχει ίδιους όρους με την προηγούμενη. Αυτό έγινε καθώς στις 9 Αυγούστου λήγει η προθεσμία της προηγούμενης ΑΜΚ και επειδή ακόμα δεν έχει εξεταστεί το ενημερωτικό δελτίο από την επιτροπή κεφαλαιαγοράς, δεν προλάβαιναν τις διαδικασίες.

Keywords
Τυχαία Θέματα