Ο Γκουμιένι με ΠΑΟΚ

16:58 25/11/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Βέλγος Σερζ Γκουμιένι ορίστηκε να διευθύνει το παιχνίδι του ΠΑΟΚ κόντρα στη Σαχτέρ Καραγκαντί στο Καζακστάν για την προτελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa League, το οποίο θα διεξαχθεί την Πέμπτη(28/11, 15:00).

Στον παρελθόν ο 41χρονος διαιτητής έχει «σφυρίξει» δύο παιχνίδια ελληνικών ομάδων. Η πρώτη ήταν το Παναθηναϊκός-Αρτμίντια Πετρζάλκα 3-0 για το τότε Κύπελλο UEFA.

Ενώ, η δεύτερη έναν χρόνο αργότερα για τα προκριματικά της ίδιας διοργάνωσης μεταξύ ΑΕΚ και Ομόνοιας στο ΟΑΚΑ, όταν και οι φιλοξενούμενοι είχαν επικρατήσει με 1-0. Το 2008 η UEFA τον είχε προωθήσει στην Elite, την κορυφαία διαιτητική κατηγορία, όμως το 2011 τον τιμώρησε, υποβιβάζοντας τον μία κατηγορία, λόγω κάποιων κακών διαιτησιών που είχε.

Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Φρανκ Μπλέιεν και Κρίστοφ Μέερς και τέταρτος ο Τζίμι Κρέμερς. Οι λεγόμενοι βοηθοί περιοχής θα είναι οι Λουκ Βούτερς και Αλεξάντρ Μπουκό. Παρατηρητής της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας θα είναι ο Αρτούρ Αζαριάν από την Αρμενία και παρατηρητής διαιτησίας ο Σιρίλ Τσίμερμαν

Keywords
Τυχαία Θέματα