Ζέεντορφ: Πρότυπο μου ο Φιλ Τζάκσον

16:39 25/11/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Κλάρενς Ζέεντορφ σκοπεύει όχι μόνο να γίνει ένας απλός προπονητής μόλις τελειώσει την ποδοσφαιρική του καριέρα αλλά να γίνει ο καλύτερος προπονητής στον κόσμο και μάλιστα αποκάλυψε πως πρότυπο του είναι ο πολυνίκης τεχνικός του NBA, Φιλ Τζάκσον.
Σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα globo.com, ο Ολλανδός μέσος της Μποταφόγκο τόνισε: "Θέλω να γίνω ο καλύτερος τεχνικός του κόσμου, αρχίζοντας από το μηδέν και χτίζοντας μία νέα

καριέρα. Το πρότυπό μου; Ο Φιλ Τζάκσον.
Έχω ραντεβού μαζί του, δέχτηκε την πρότασή μου να συναντηθούμε για να μιλήσουμε. Με αυτόν ο Μάικλ Τζόρνταν έκανε διαλογισμό, κατάφερε να δημιουργήσει ένα ξεχωριστό γκρουπ που νίκησε αντιπάλους όπως οι Λέικερς, η Βοστώνη, η Γιούτα".
Όσο για το πότε υπολογίζει να αποσυρθεί από την ενεργό δράση, ο 37χρονος Ζέεντορφ δήλωσε: "Προς το παρόν δεν σκέφτομαι όταν θα σταματήσω. Είμαι ήρεμος επειδή μέχρι τη στιγμή που αρέσει σε κάποιον αυτό που κάνει, πρέπει να το εκμεταλλεύεται.
Είμαι πολύ ευχαριστημένος από αυτά που έχω κάνει ως παίκτης, μου αρέσουν οι προκλήσεις που με κάνουν να ωριμάζω, που μου δίνουν καθημερινά κίνητρα".

Keywords
Τυχαία Θέματα