Ο γιος του Χιού Ντάλας έγινε διεθνής διαιτητής!

13:27 8/1/2015 - Πηγή: AEK365

Ορατό είναι, πλέον, το ενδεχόμενο ο γιος του Χιού Ντάλας να διευθύνει αγώνες ελληνικών ομάδων ή και της Εθνικής Ελλάδας καθώς ο Άντριου Ντάλας είναι και επίσημα διεθνής διαιτητής.
Μετά από δέκα χρόνια και παρά τη κριτική που του ασκείται για τις αποφάσεις του στη Σκωτία, ο Άντριου Ντάλας πήρε το σήμα της FIFA για να διευθύνει παιχνίδια διεθνών διοργανώσεων.
Σε δηλώσεις του ο 32χρονος γιος του Χιού Ντάλας τόνισε: "Είναι

υπέροχο που συναντάς ανθρώπους και ζεις μεγάλες εμπειρίες. Έχω πολλούς φίλους από το χώρο της διαιτησίας με τους οποίους έχουμε ρίξει αξέχαστο γέλιο. Επίσης το να σφυρίζεις στο υψηλότερο επίπεδο του σκωτσέζικου ποδοσφαίρου είναι ωραίο. Έβλεπα τα παιχνίδια στη τηλεόραση, έτσι το να διευθύνω τώρα τα παιχνίδια είναι κάτι που με κάνει να αισθάνομαι υπερήφανος".
Πριν από τέσσερα χρόνια, ο Άντριου Ντάλας βρέθηκε σε γήπεδο για να παρακολουθήσει αγώνα μαζί με τον πατέρα του. Κάποια στιγμή, ένας θεατής αντιλήφθηκε τη παρουσία του και φώναξε "Ντάλας, είσαι δολοφόνος σαν τον πατέρα σου". Μετά, απευθύνθηκε στον Χιού Ντάλας λέγοντας του "Γλύκα, ο γιος σου είναι δολοφόνος".
Σημειώνεται πως τη προηγούμενη εβδομάδα, ο Άντριου Ντάλας είχε προκαλέσει τις έντονες διαμαρτυρίες των ανθρώπων της Σεντ Τζόνστον επειδή απέβαλε, στο παιχνίδι με τη Χάμιλτον, τον Τζέιμς ΜακΦάντεν. Τότε, ο προπονητής της Σεντ Τζόνστον, ο Τόμι Ράιτ, είχε δηλώσει: "Έχασε πολλά πράγματα ο Άντριου Ντάλας. Έπεσαν πολλές αγκωνιές που δεν αντιλήφθηκε. Έγιναν πολλά σκληρά τάκλιν σε βάρος του ΜακΦάντεν και δεν τον προστάτευσε. Ήταν αυστηρή η δεύτερη κίτρινη κάρτα που του έδειξε".

Keywords
Τυχαία Θέματα