Δεν πάει Χάρκοβο ο Κάρολ

12:17 6/3/2012 - Πηγή: AEK365

Στην τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού, επί ελληνικού εδάφους, ο Ρόι Κάρολ συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα δίχως να έχει ξεπεράσει 100% την θλάση που τον ταλαιπωρεί και έτσι ο Ερνέστο Βαλβέρδε τον άφησε εκτός αποστολής για το παιχνίδι της Πέμπτης στο Χάρκοβο κόντρα στην Μέταλιστ για τους "16" του Europa League.

Η αποστολή της πειραϊκής ομάδας θα αναχωρήσει το απόγευμα για την Ουκρανία και την θέση του Βορειοϊρλανδού τερματοφύλακα θα πάρει ο νεαρός Μπάμποβιτς με τον Μέγιερι να ξεκινά βασικός. Η αποστολή του Ολυμπιακού για το Χάρκοβο: Μέγερι, Μπάμποβιτς, Τοροσίδης, Μοδέστο, Α. Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Μαρκάνο, Μέλμπεργκ, Χολέβας, Ποτουρίδης, Μανιάτης, Ορμπάιθ, Μακούν, Φέισα, Φουστέρ, Καζίμ-Ρίτσαρντς, Αμπντούν, Ιμπαγάσα, Φετφατζίδης, Μιραλάς, Τζιμπούρ.

Με δεδομένο ότι ο Βαλβέρδε δεν μπορεί να υπολογίζει στον τιμωρημένο Ντιόγκο και στον τραυματία Πάντελιτς ο Βάσκος τεχνικός θα επαναφέρει στο αρχικό σχήμα τους Φουστέρ, Τζιμπούρ και Μανιάτη ενώ παίζονται δυο θέσεις, η μία στις πτέρυγες με Αμπντούν και Μαρκάνο και μια στην μεσαία γραμμή με Ορμπάιθ και Μακούν. Οι σίγουροι της ενδεκάδας είναι οι Μέγιερι, Μέλμπεργκ, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Τοροσίδης, Μιραλάς, Μανιάτης, Φουστέρ και Τζιμπούρ.

Keywords
Τυχαία Θέματα