Ο δήμαρχος της Ρώμης εγκλωβίστηκε στο μετρό στα εγκαίνια νέας γραμμής!

18:09 10/11/2014 - Πηγή: AEK365

Οι κάτοικοι της Ρώμης γιόρτασαν σήμερα το άνοιγμα της πολυαναμενόμενης τρίτης γραμμής του μετρό, ωστόσο ο δήμαρχος της πόλης δε χάρηκε τελικά και τόσο πολύ...

Oι υπερσύγχρονοι συρμοί λειτουργούν με πλήρως αυτοματοποιημένο σύστημα. Αυτό δεν εμπόδισε το τεχνικό πρόβλημα που σταμάτησε τον πρώτο συρμό της γραμμής C ή, αργότερα, τον σύντομο εγκλωβισμό του δημάρχου στο βαγόνι.

Ο σχεδιασμός και η υλοποίηση του έργου είχε καθυστερήσει αρκετά -οι Ρωμαίοι περίμεναν την τρίτη γραμμή για περίπου μία δεκαετία-

ενώ στην πορεία του το έργο είχε μπλοκάρει εξαιτίας διαμάχης του δήμου και της εταιρείας.

Τελικά, τα πρώτα δρομολόγια έγιναν την Κυριακή. Ο πρώτος κιόλας συρμός όμως σταμάτησε εξαιτίας τεχνικού προβλήματος και οι επιβάτες έπρεπε να κατέβουν στην στάση και να περιμένουν τον επόμενο, που ήρθε μέσα σε έντεκα λεπτά.

Αργότερα, άτυχος αποδείχθηκε και ο δήμαρχος της πόλης, Ιγκνάτσιο Μαρίνο. Οι αυτόματες πόρτες στον σταθμό που θα κατέβαινε «δίστασαν» και εγκλώβισαν για λίγο τους επιβάτες. Μετά από λίγη ώρα άβολης αναμονής τελικά άνοιξαν και οι επιβάτες, με μία σχετική βιασύνη όπως φαίνεται στο βίντεο της Corriere della Sera.

Παρά τα μικρά προβλήματα, ο δήμαρχος δήλωσε εξαιρετικά ικανοποιημένος με το έργο.

Keywords
Τυχαία Θέματα