Συζήτησαν για μια ώρα Τσίπρας-Γιάννα Αγγελοπούλου

17:19 10/11/2014 - Πηγή: AEK365

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας συναντήθηκε σήμερα στο γραφείο του με την Γιάννα Αγγελοπούλου και συζήτησαν για μια περίπου ώρα.

Μετά τη συνάντηση, η κ. Αγγελοπούλου δήλωσε ότι ενημέρωσε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ για το συνέδριο που διοργανώνει στην Αθήνα,

τον Ιούνιο του 2015, το Ίδρυμα Κλίντον (The Clinton Foundation).

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, η κ. Αγγελοπούλου προσκάλεσε τον κ. Τσίπρα στο συνέδριο.

Για τη διεξαγωγή του συνεδρίου η κ. Αγγελοπούλου είχε συναντηθεί προ ημερών με τον πρωθυπουργό.

Αξιοσημείωτο, πέραν της διάρκειας, ήταν το γεγονός ότι στην συνάντηση με τον κ. Τσίπρα δεν μετείχε κανένα άλλο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, επρόκειτο δηλαδή για μία κατ' ιδίαν συζήτηση.

Σύμφωνα με συνεργάτες του κ. Τσίπρα, που επικαλείται Το Βήμα, μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει δέσμευση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ως προς το αν θα συμμετάσχει ή και θα μιλήσει στο συνέδριο, χωρίς ωστόσο κανείς να αποκλείει το ενδεχόμενο.

Το πρώτο «CGI Mediterranean meeting» στην Ελλάδα θα φέρει στο ίδιο τραπέζι ηγετικές προσωπικότητες από τον επιχειρηματικό κόσμο, τον πολιτικό κόσμο, την κοινωνία των πολιτών, καθώς και φιλανθρώπους για να αντιμετωπίσουν οικονομικές και κοινωνικές προκλήσεις της περιοχής.

Πρόκειται για την πρώτη συνάντηση της κ. Αγγελοπούλου με τον κ. Τσίπρα, μετά τη συνέντευξή της στην Καθημερινή, στην οποία είχε δηλώσει αντισυστημική και αναφέρθηκε με θετικά λόγια στο πρόσωπο του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα