Ο Μπεργκ επέστρεψε και ανανεώνει

13:05 31/10/2014 - Πηγή: AEK365

Ο Μάρκους Μπεργκ επέστρεψε σε αγωνιστική δράση πετυχαίνοντας γκολ στο 3-1 επί του Παναιτωλικού, για το Κύπελλο, και στον Παναθηναϊκό κινούνται ήδη για την ανανέωση του συμβολαίου του Σουηδού επιθετικού.
Σύμφωνα με την εφημερίδα GOAL NEWS, οι δυο πλευρές έχουν συναντηθεί δυο φορές για να συζητήσουν την επέκταση της συνεργασίας τους. Η πρώτη ήταν

πριν περίπου τρεις εβδομάδες με τον τεχνικό διευθυντή του Παναθηναϊκού, Νίκο Νταμπίζα, να μεταφέρει στον Μπεργκ την πρόθεση της διοίκηση για ανανέωση συμβολαίου με αύξηση αποδοχών.
Ο ποδοσφαιριστής έμεινε ευχαριστημένος με όσα άκουσε ενώ, όπως σημειώνεται στο δημοσίευμα, έγινε και δεύτερο ραντεβού αυτή τη φορά με τους εκπροσώπους του ποδοσφαιριστή. Η συζήτηση έγινε στην Ολλανδία, όπου βρέθηκε ο Παναθηναϊκός για το παιχνίδι με την Αϊντχόφεν, και εκεί έγινε γνωστή η πρόθεση της ΠΑΕ για ανανέωση συμβολαίου ως το 2018 με το τρέχον να λήγει το 2017.
Το επόμενο διάστημα θα γίνει και νέα συνάντηση με το κλίμα ανάμεσα στις δυο πλευρές να είναι καλό ενώ θα συζητηθούν και θέματα όπως η υψηλή ρήτρα που θέλει να βάλει ο Παναθηναϊκός αλλά και το 10% που έχει διατηρήσει ο Μπεργκ για τη περίπτωση μεταπώλησης με την ΠΑΕ να θέλει αυτό το ποσοστό είτε να το εξαλείψει τελείως είτε να το μειώσει.

Keywords
Τυχαία Θέματα