Ο Μπάτμαν...διαδηλωτής στη Ν. Υόρκη

13:20 21/10/2011 - Πηγή: AEK365

Εδώ και λίγες μέρες έχουν ξεκινήσει τα γυρίσματα για τη νέα ταινία Μπάτμαν του Κρίστοφερ Νόλαν με πρωταγωνιστή τον Κρίστιαν Μπέιλ. Φόντο της Γκόθαμ Σίτι επιλέχθηκε να είναι η Νέα Υόρκη, όπου και θα πρέπει να ξεκινήσουν γυρίσματα τις 29 Οκτωβρίου, ενώ οι διαδηλώσεις του κινήματος Occupy Wall Street,

συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό στην πόλη.

Ωστόσο, αυτό όχι μόνο δεν προβληματίζει το Νόλαν, αλλά τον ενθουσιάζει κιόλας καθώς οι διαδηλώσεις αποτελούν ένα πρώτης τάξεως «σκηνικό» για τον μασκοφόρο εκδικητή!

Η εταιρεία παραγωγής Warner Bros και το γραφείο του δημάρχου της πόλης βρίσκονται σε επαφή, προκειμένου να διασφαλίσουν ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά.

Η παραγωγή ζήτησε ανθρώπους να κάνουν μικρές εμφανίσεις στην ταινία, αναφέροντας ότι αυτή εκτυλίσσεται «σε μία πόλη που πολιορκείται από το έγκλημα και τη διαφθορά» και αναφέρει ότι ζητά ηθοποιούς να ερμηνεύσουν ρόλους «ληστών και μισθοφόρων», αστυνομικών και στρατιωτών.

Αν και η εταιρεία έχει δηλώσει ότι δεν θα πραγματοποιηθούν γυρίσματα στο πάρκο Ζουκότι, «καταφύγιο» του κινήματος Occupy Wall Street, η εφημερίδα Los Angeles Times αναφέρει ότι δεν αποκλείεται ο Κρίστοφερ Νόλαν να επιδιώξει να πραγματοποιήσει γυρίσματα σε σημεία διαδηλώσεων.

Στην ταινία Dark Knight Rises που θα βγει στις αίθουσες το 2012, πρωταγωνιστούν εκτός από τον Κρίστιαν Μπέιλ, τον Μάικλ Κέιν και τον Γκάρι Όλντμαν, οι Αν Χάθαγουεϊ (σε ρόλο Catwoman), Τζόζεφ Γκόρντον Λέβιτ, Μαριόν Κοτιγιάρ και Τομ Χάρντι.

Θεωρείται ότι αυτή θα είναι η «επική κατάληξη στον μύθο του Σκοτεινού Ιππότη» -τουλάχιστον με σκηνοθέτη τον Νόλαν.

Keywords
Τυχαία Θέματα