Τεστ στο «Μαδριγάλ» για Λεβάντε

12:55 21/10/2011 - Πηγή: AEK365

La Liga 8η αγωνιστική

Μετά από 8 αγωνιστικές, η Λεβάντε δεν λέει να ξεκολλήσει από την κορυφή του ισπανικού πρωταθλήματος κάτι που απέδειξε και με την νίκη 3-0 κόντρα στην Μάλαγα των ακριβοπληρωμένων αστέρων. Με μοναδικό απόντα τον Γιόρντα η ομάδα από την Βαλένθια δοκιμάζεται στην έδρα της Βιγιαρεάλ η οποία ψάχνει επιεγόντως βαθμούς καθώς με μια νίκη σε επτά αγωνιστικές βρίσκεται στην 14η θέση. Η ψυχολογία στο στρατόπεδο των γηπεδούχων δεν είναι και η καλύτερη μετά το "έμφραγμα" στο φινάλε μεσοβδόμαδα όταν ηττήθηκαν

από την Μάντσεστερ Σίτι στις καθυστερήσεις για το Τσάμπιονς Λιγκ. Νιλμάρ και Ρούμπεν εξακολουθούν να παραμένουν εκτός μάχης.

Στο "Ροσαλέδα" η εντυπωσιακή τον τελευταίο καιρό Ρεάλ Μαδρίτης φιλοξενείται από την Μάλαγα με στόχο να παραμείνει στο κυνήγι της Μπαρτσελόνα και της Λεβάντε! Ο Ζοσέ Μουρίνιο θα στηριχτεί και πάλι στον Γκονζάλο Ιγκουαΐν ο οποίος τον τελευταίο καιρό δεν σταματά να σημειώνει χατ τρικ ενώ εκτός δράσης είναι ο τραυματίας Αλμπιόλ ενώ αναμένεται να ξεκινήσει βασικός ο Κακά. Ο Μανουέλ Πελεγκρίνι για την Μάλαγα θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή για την χρησιμοποίηση του Ζούλιο Μπαπτίστα ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα στο πόδι και έχει χάσει κάποιες προπονήσεις ενώ σίγουρα εκτός είναι ο τερματοφύλακας Καμπαγέρο μετά την αποβολή του στο ματς με την Λεβάντε.

Στο "Καμπ Νου" αναμετρώνται δυο αήττητες, στο πρωτάθλημα, ομάδες με την Μπαρτσελόνα να υποδέχεται την Σεβίλλη. Η πρωταθλήτρια Ισπανίας μετά και το 2-0 κόντρα στην Βικτόρια Πλζεν έφτασε τις 13 σερί νίκες που αποτελεί ρεκόρ για τον σύλλογο και κόντρα στην ομάδα από την Ανδαλουσία θέλει να διευρύνει το σερί θέλοντας να πιστεύει πως το τέλος της 8ης αγωνιστικής θα την βρει μόνη στην κορυφή. Ο Σεσκ Φάμπρεγας είναι καλύτερα και θα βρίσκεται στον πάγκο ενώ εκτός αποστολής αναμένεται να μείνουν οι τραυματίες Αλέξις Σάντσες και Πικέ. Με τέσσερις νίκες και τρεις ισοπαλίες η Σεβίλλη βρίσκεται στο -2 από την κορυφή πραγματοποιώντας το καλύτερο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα με το πρόβλημα του Νεγκρέδο να είναι το μοναδικό που απασχολεί τον Μαρσελίνο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής στην La Liga
Σάββατο, 22/10/2011
Σπόρτινγκ Χιχόν - Γρανάδα (19:00)
Ρασίνγκ Σανταντέρ - Εσπανιόλ (19:00)
Μάλαγα - Ρεάλ Μαδρίτης (21:00)
Μπαρτσελόνα - Σεβίλλη (23:00)

Κυριακή, 23/10/2011
Ρεάλ Μπέτις - Ράγιο Βαγεκάνο (13:00)
Σοσιεδάδ - Χετάφε (17:00)
Ατλέτικο Μαδρίτης - Μαγιόρκα (19:00)
Οσασούνα - Σαραγόσα (19:00)
Βαλένθια - Αθλέτικ Μπιλμπάο (21:00)
Βιγιαρεάλ - Λεβάντε (23:00)

Keywords
Τυχαία Θέματα