«Ο Μπαρτζώκας είχε υπογράψει στην Φενέρ»

10:29 13/8/2013 - Πηγή: AEK365

Η εφημερίδα ΠΡΑΣΙΝΗ σε σημερινό της δημοσίευμα εμφανίζει ένα συμβόλαιο το οποίο, σύμφωνα με την εφημερίδα, είναι αυτό που είχε υπογράψει ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, με την Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ.
Στο συμβόλαιο υπάρχει η ημερομηνία της 30ης Ιουνίου και σύμφωνα με την εφημερίδα αποτελεί την αποδοχή από πλευράς του προπονητή του Ολυμπιακού

των όρων συνεργασίας που έθεσε η τουρκική ομάδα.
Η εφημερίδα ΠΡΑΣΙΝΗ σημειώνει πως διαθέτει και το υπόλοιπο συμβόλαιο με την χρονική διάρκεια και τις οικονομικές απολαβές και προσθέτει πως η συμφωνία δεν υπογράφηκε ποτέ και επομένως δεν ενεργοποιήθηκε. Στην συνέχεια, ως γνωστόν, ο Μπαρτζώκας υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την ΚΑΕ Ολυμπιακός και η Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ υπέγραψε με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Γιώργος Μπαρτζώκας είχε παραδεχτεί πως είχε δεχτεί πρόταση από την Κυπελλούχο Τουρκίας. Συγκεκριμένα σε συνέντευξη του στην επίσημη ιστοσελίδα του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης είχε πει: "Φέτος είχα την ευκαιρία να επιλέξω κάτι τέτοιο και μάλιστα σε ένα τεράστιο κλαμπ όπως είναι η Φενέρ, όμως πιστεύω ότι στη δουλειά μας οι συχνές αλλαγές δείχνουν λίγο τυχοδιωκτισμό. Παράλληλα όταν σου παρέχονται οι συνθήκες που μου δόθηκαν στον Ολυμπιακό θα ήταν αχαριστία να επιλέξω το εξωτερικό παρότι η Φενέρ για όσους γνωρίζουν είναι μία τεράστια ομάδα σε μέγεθος κόσμου και οικονομικά".

Keywords
Τυχαία Θέματα