Ερυθρόλευκη ενίσχυση από Πλατεία

09:47 13/8/2013 - Πηγή: Bam

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Δημήτρη Αγραβάνη είναι ο Ολυμπιακός, που παίρνει από τον Πανιώνιο και τον Βασίλη Τολιόπουλο. Δύσκολα ο Παπαπέτρου.

Όχι έναν, αλλά δύο παίκτες του Πανιωνίου ετοιμάζεται να εντάξει στο δυναμικό του ο Ολυμπιακός. Οι πρωταθλητές Ευρώπης είναι κοντά στην απόκτηση του Δημήτρη Αγραβάνη, ενώ κλεισμένος θα πρέπει να θεωρείται ήδη ο Βασίλης Τολιόπουλος.

Για τον 19χρονο πάουερ φόργουορντ η

διαφορά ανάμεσα στους «ερυθρόλευκους» και τους Νεοσμυρνιώτες είναι ελάχιστη. Οι Πειραιώτες πρότειναν αρχικά 125.000 ευρώ, ποσό που προβλέπεται ως ρήτρα στο συμβόλαιο του παίκτη αλλά για το επόμενο καλοκαίρι, αλλά η πλευρά του Πανιωνίου αξίωσε περίπου 40-50 χιλιάδες ευρώ περισσότερα. Μετά τις επαφές που έγιναν η διαφορά έχει μειωθεί κοντά στις 20.000 ευρώ και δύσκολα μπορεί να χαλάσει το deal.

Ο Πανιώνιος, που δεν μπορεί να αποκτήσει ξένο παίκτη παρά μόνο εφόσον είχε αγωνιστεί την περασμένη σεζόν στην Α1 (λόγω της απαγόρευσης μεταγραφών από τη FIBA), αναμένεται εφόσον πωληθεί ο Αγραβάνης να στραφεί στον Βόσνιο ψηλό Έντιν Μπάβτσιτς, με θητεία σε Άρη και ΚΑΟΔ.

Σε ό,τι αφορά στον Βασίλη Τολιόπουλο, τα πράγματα είναι πιο απλά. Ο 17χρονος γκαρντ έχει συμβόλαιο όχι με την ΚΑΕ Πανιώνιος, αλλά ανήκει στον Ερασιτέχνη και αναμένεται να υπογράψει και να δοθεί δανεικός, πιθανότατα μετά το πέρας της προετοιμασίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα