Ο αθλητικός τύπος για την ΑΕΚ

10:02 16/10/2014 - Πηγή: AEK365

Ώρα των Σπορ: Βασικό θέμα της εφημερίδας είναι οι... καταστροφείς της Εθνικής Ελλάδος παράγοντες της ΕΠο. Τίτλο: Καταστρέφουν και την Εθνική

Χαμός από επαρχία. Για το διπλό αγωνιστικό «ραντεβού» σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ την Κυριακή στο ΟΑΚΑ.

Μόνο ερωτηματικό ο «αντί-Αραβίδης». Με τον Μάνταλο στο... οπλοστάσιο ο Δέλλας σκέφτεται μόνο τον αντικαταστάτη του σκόρερ της ΑΕΚ στο Αίγιο.

«Απάντηση» Κασμίρ Ράιτ για τις αμφισβητήσεις: Δεν με ενδιαφέρει τι λένε. Όσο περνάει ο καιρός θα γινόμαστε καλύτεροι. Ανανεωμένος και ο Κάιλς στη χθεσινή προπόνηση. Όλα δείχνουν ΟΑΚΑ για το κομβικό ΑΕΚ - Πανιώνιος, στο οποίο πρώτος διαιτητής ορίστηκε ο διεθνής Τάσος Πηλοΐδης.

Ψύχραιμη στο τέλος. Την δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα πανηγύρισε η ΑΕΚ που επικράτησε με 23-22 του Φίλιππου Βέροιας στο Κορωπί, στο εξ αναβολής παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής.

«Τίτλο με την ΑΕΚ». Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Ένωσης, Γιάννης Δημητρούδης μίλησε στην «Ώρα» για τις πρώτες εντυπώσεις από την ομάδα αλλά και τους φετινούς στόχους.

Sportday: Ρεπορτάζ για τον Ντακόλ έχει η εφημερίδα: Ο Άλεξ Ντακόλ έχει τις περισσότερες πιθανότητες από κάθε άλλο επιθετικό της ΑΕΚ για να γίνει αντι-Αραβίδης την Κυριακή. Ο 27χρονος επιθετικός δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης, λόγω της αποβολής του (με δύο κίτρινες) στην αναμέτρηση με τον Παναιγιάλειο για την πρώτη αγωνιστικής της Football League.

Ο Τραϊανός Δέλλας φαίνεται πως καταλήγει στον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό για την κορυφή της επίθεσης, καθώς δύσκολα θα πάρει το ρίσκο να χρησιμοποιήσει τον Ιβάν Μπρέσεβιτς. Οι δύο τους προέρχονται από τραυματισμό, αλλά ο πρώτος είναι πιο έτοιμος. Ο Κροάτης φορ επέστρεψε σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων την Τρίτη (14/10) και ο Ντακόλ την προηγούμενη Τετάρτη (8/10).

Ο 38χρονος τεχνικός υπολογίζει και για πίσω από τον επιθετικό τον 28χρονο ποδοσφαιριστή, αλλά την δεδομένη στιγμή δεν υπάρχει πρόβλημα εκεί, καθώς σε σχέση με την πρεμιέρα υπάρχει και ο Μάνταλος που είχε ενσωματωθεί στην Εθνική.

Μπορεί να χαρακτηριστεί και ως η ευκαιρία του Ντακόλ, διότι όπως αναφέρεται στον «Τρελό του Χωριού» της «SportDay» δεν περνάει και τις καλύτερες του μέρες στην ΑΕΚ.

Goal: «Παιχνίδια» με το άλσος. Ο Βασιλόπουλος συγκάλεσε δημοτικό συμβούλιο «για το άλσος που πάει στα χέρια ιδιωτών». Δημοψήφισμα ζητά η Δούρου για την επιχορήγηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα