Ο Αντρέας Δημάτος στην ΠΑΕ ΑΕΚ

08:57 29/3/2015 - Πηγή: AEK365

Σε μια πολύ δυνατή μεταγραφή προχώρησε η ΠΑΕ ΑΕΚ ενισχύοντας το στελεχιακό δυναμικό της ενόψει της μεγάλης επιστροφής στην Σούπερ Λιγκ και εν συνεχεία βέβαια στα κύπελλα Ευρώπης. Συγκεκριμένα μετά από συμφωνία με τον Δημήτρη Μελισσανίδη αναλαμβάνει διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ ο Αντρέας Δημάτος.

Ο γνωστός δημοσιογράφος μετά από αρκετά χρόνια στη διεύθυνση

της εφημερίδας Goal, από όπου παραιτήθηκε για ηθικούς λόγους μετά τις νέες απαιτήσεις της εργοδοσίας για μείωση του δημοσιογραφικού μπάτζετ, επιστρέφει στη θέση του διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ, από την οποία είχε παραιτηθεί το 2001 με την ανάληψη της διοίκησης από τον Μάκη Ψωμιάδη και θα είναι η επίσημη φωνή της ΠΑΕ, όταν δεν θα τοποθετείται ο Δημήτρης Μελισσανίδης. O νέος διευθυντής επινοινωνίας θα αναλλάβει από 1η Μάιου.

Η μέχρι πρότινος διευθύντρια επικοινωνίας Αγγελική Αρκάδη που με την εξαιρετική δουλειά της κράτησε ψηλά το επίπεδο της ΑΕΚ σε αυτό τον τομέα στα δύσκολα χρόνια που πέρασαν αναβαθμίζεται και θα αναλάβει χρέη αναπληρώτριας γενικής διευθύντριας όπου θα έχει την ευθύνη για τις αδειοδοτήσεις και τις διεθνείς σχέσεις της ΠΑΕ.


Keywords
Τυχαία Θέματα