Ο Αμυράς υποψήφιος στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ

21:44 15/4/2014 - Πηγή: AEK365

Ο δημοσιογράφος και δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Αμυράς ανακοίνωσε μέσα από τη σελίδα του στο Facebook ότι πήρε την απόφαση να κατέβει στις ευρωεκλογές ως υποψήφιος της ΝΔ. Όπως τόνισε όμως θέλει να παραμείνει ανεξάρτητος και να επιδιώξει με τον τρόπο του «μια πιο δίκαιη Ευρώπη και μια δυνατή Ελλάδα». Ωστόσο, η απόφασή του να πολιτευθεί με τη ΝΔ δεν έλαβε και της καλύτερης αποδοχής από τους χρήστες του Facebook.

Ο κ. Αμυράς συγκεκριμένα

ανέφερε στην ανακοίνωσή του:

«Φίλοι, θα ήθελα να σας ενημερώσω για την απόφασή μου να συμμετάσχω ως ανεξάρτητος πολίτης στο ευρωπαϊκό ψηφοδέλτιο της Ν.Δ μετά από πρόσκληση του ίδιου του Αντώνη Σαμαρά. Δεν σας κρύβω ότι ανάλογες προτάσεις δέχθηκα και από άλλα τέσσερα κόμματα και σχηματισμούς από όλο το πολιτικό φάσμα.

Αποφάσισα όμως να προσθέσω την ανεξάρτητη φωνή μου στο ευρωπαϊκό βήμα της Ν.Δ γιατί αυτό ακριβώς μου ζήτησε ο Σαμαράς: Να μείνω ανεξάρτητος! Να δώσω δύναμη στα κινήματα πόλης και να επιδιώξω με τον τρόπο μου μια πιο δίκαιη Ευρώπη και μια δυνατή Ελλάδα.

Στο διάστημα μέχρι τις κάλπες θα γυρίσω όλη την Ελλάδα για να παρουσιάσω τις προτάσεις μου και να ακούσω τους συμπατριώτες μου για το τι θέλουν από έναν υποψήφιο εκπρόσωπό τους στην Ευρώπη. Το ξέρω ότι η διαδρομή δεν είναι εύκολη, όμως επειδή δεν προέρχομαι από κομματικούς σωλήνες είμαι αποφασισμένος να παλέψω για τα πιστεύω μου. Απέδειξα και κατά τη θητεία μου στο δημοτικό συμβούλιο της Αθήνας ότι είμαι θερμός υποστηρικτής των συνεργασιών και της λογικής!».

Μετά από την επίθεση που δέχθηκε για την επιλογή του από πολλούς απάντησε:

«Σε ένα Ευρωκοινοβούλιο με 751 Ευρωβουλευτές, όπου η Ελλάδα έχει 21, μόνο με συνεργασίες θα μπορέσεις να αλλάξεις και να διαμορφώσεις μια πιο δίκαιη Ευρώπη.

Στο Δημοτικό Συμβούλιο της Αθήνας μπορώ να σας αναφέρω δεκάδες περιπτώσεις που συντάχθηκα με τον κο Καμίνη, και δεκάδες άλλες που συνεργάστηκα με δημοτικούς συμβούλους του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ. Σε μια ΕΕ λοιπόν από 28 κράτη, όπου τελικά αποφασίσαμε ότι πρέπει να μείνουμε αποφάσισα να συμμετάσχω ενεργά γιατί τελικά σε αυτή την Ευρώπη θα ζήσουμε και θα πρέπει να συν-διαμορφώσουμε τους όρους.

Όποιος πιστεύει ότι έγινα αριστερός ή δεξιός κάνει λάθος. Όποιος πιστεύει ότι σε αυτές τις ευρωεκλογές ψηφίζουμε για κυβέρνηση πάλι κάνει λάθος. Είμαι αυτό που ήμουν πάντα, ιδεολογία μου η λογική και το δίκαιο. Θα έχουμε την ευκαιρία στο μέλλον να πούμε περισσότερα, και κυρίως για τις σκέψεις και τις ανησυχίες σας».

Keywords
Τυχαία Θέματα