Ο Jay Z και η Σολάνζ απαντούν μαζί για τον τσακωμό τους!

17:14 16/5/2014 - Πηγή: AEK365

Πριν από λίγες μέρες έκανε το γύρο του κόσμου ο άγριος τσακωμός του Jay Z με την αδερφή της Μπιγιονσέ, Σολάνζ στο ανσασέρ ενός ξενοδοχείου με το θέμα να παίρνει τεράστιες διαστάσεις. Έως τώρα κανένας από τους τρεις δεν είχε κάνει κάποια δήλωση.

Μέχρι που το AP εξασφάλισε τη δήλωση που όλοι ήθελαν. Με κοινή τους δήλωση ο Jay Z και η Σολάνζ αναλαμβάνουν από κοινού την ευθύνη και λένε ότι ούτως ή

άλλως αυτά συμβαίνουν σε όλες τις οικογένειες.

Πάντως, ο υπάλληλος ο οποίος διέρρευσε το υλικό από την κάμερα ασφαλείας στο ΤΜΖ εντοπίστηκε χθες και απολύθηκε από το ξενοδοχείο το οποίο ζήτησε συγγνώμη για την αναστάτωση.

Η ανακοίνωση:

«Μετά τη δημοσιοποίησης του βίντεο ασφαλείας από τον ανελκυστήρα από τη Δευτέρα 5 Μαΐου, υπήρξαν πολλές εικασίες για το τι προκάλεσε το ατυχές περιστατικό. Αλλά το πιο σημαντικό πράγμα είναι πως η οικογένειά μας κατάφερε να αντιμετωπίσει το πρόβλημα. Ο Jay και η Σολάνζ αναλαμβάνουν το μερίδιο της ευθύνης τους για ό, τι συνέβη. Και οι δύο αναγνωρίζουν το ρόλο τους σε αυτό το ιδιωτικό θέμα που είδε τη δημοσιότητα. Και οι δύο ζήτησαν συγγνώμη ο ένας στον άλλο και συνεχίζουν ενωμένοι σαν οικογένεια.

Οι αναφορές που θέλουν της Σολάνζ να είναι σε κατάσταση μέθης ή να εμφανίζει ακανόνιστη συμπεριφορά καθ' όλη τη διάρκεια εκείνης της βραδιάς είναι απλά λάθος. Τελικά, όλες οι οικογένειες έχουν προβλήματα και δεν είμαστε διαφορετικοί. Αγαπάμε ο ένας τον άλλον και πάνω απ 'όλα είμαστε οικογένεια. Αφήνουμε αυτό το περιστατικό πίσω μας και ελπίζουμε το ίδιο να κάνουν όλοι όσοι ασχολήθηκαν».

Keywords
Τυχαία Θέματα