Ντρογκμπά: Στην Κίνα όσο περισσότερο μπορώ

11:53 21/9/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Ντιντιέ Ντρογκμπά έφυγε από την Premier League για να αγωνιστεί στην Σαγκάη Σενούα με τον Ιβοριανό επιθετικό ωστόσο όχι μόνο δεν μετανιώνει για την επιλογή του αλλά, όπως αποκάλυψε, σκοπεύει να μείνει όσα περισσότερα χρόνια μπορεί στην ομάδα της Κίνας.

Σε δηλώσεις του ο Ιβοριανός επιθετικός τόνισε: "Είμαι πολύ χαρούμενος εδώ, γιατί όχι; Μπορεί να μείνω και περισσότερο. Μου λείπει η Premier League

αφού είναι το καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο, αλλά πραγματικά δεν μετανιώνω για την επιλογή μου. Βρίσκομαι εδώ δυο μήνες και ειλικρινά μου αρέσει πολύ, δεν έχω κανέναν λόγο να φύγω. Θέλω να μείνω εδώ για όσο περισσότερο μπορώ, να κερδίσω τίτλους με την ομάδα μου και να κάνω τους οπαδούς της χαρούμενους. Προς το παρόν μπορεί να είναι δύσκολο, αλλά ξέρω ότι υπάρχει ελπίδα".
Ο Ντρογκμπά δεν έκρυψε την επιθυμία του μετά το ευρωπαϊκό Τσάμπιονς Λιγκ να κατακτήσει και το ασιατικό: "Το να μπορείς να κερδίζεις το Τσάμπιονς Λιγκ είναι κάτι το τέλειο, είναι κάτι που δεν θα ξεχάσω ποτέ, αλλά η ζωή συνεχίζεται και τώρα είμαι συγκεντρωμένος στο τι μπορώ να κάνω στην Κίνα. Ελπίζω πως μετά από κάποια χρόνια, όταν θα έχω αποσυρθεί, θα καθόμαστε εδώ και θα σας λέω πόσο φανταστικά είναι να κερδίζεις το ασιατικό Τσάμπιονς Λιγκ".

Keywords
Τυχαία Θέματα