«Χ»αρούμενοι και οι δυο

11:14 21/9/2012 - Πηγή: AEK365

Στην πρεμιέρα του 10ου ομίλου στο Europa League, Τότεναμ και Λάτσιο έμειναν στο 0-0 στο "Γουάιτ Χαρτ Λέιν" με τους δυο προπονητές να μένουν ικανοποιημένοι με το τελικό αποτέλεσμα.
Ο Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς εκτιμά πως η ομάδα του είχε τις καλύτερες ευκαιρίες για να σκοράρει με τον Βόσνιο προπονητή της Λάτσιο να δηλώνει μετά το παιχνίδι: "Βλέπω το ποτήρι μισογεμάτο. Αποδείξαμε πως μπορούμε να παίξουμε καλό και δημιουργικό ποδόσφαιρο και όχι μόνο να αμυνόμαστε. Η Τότεναμ είχε τον έλεγχο στο μεγαλύτερο μέρος,

αλλά τις καλύτερες ευκαιρίες τις χάσαμε εμείς. Έμεινα ικανοποιημένος από όλους τους παίκτες μου. Τώρα πρέπει να δω ποιος μπορεί να αγωνιστεί την Κυριακή και να προχωρήσω σε αλλαγές. Δεν προβληματίζομαι όμως αφού έχω μεγάλο και ποιοτικό ρόστερ".
Από την πλευρά του ο Αντρέ Βίλας Μπόας εξέφρασε τα παράπονα του για κάποιες διαιτητικές αποφάσεις με τον Πορτογάλο τεχνικό της Τότεναμ να δηλώνει: "Νομίζω πως μας ακυρώθηκαν δυο κανονικά γκολ. Όμως σε γενικές γραμμές το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Η Λάτσιο έπαιξε καλό ποδόσφαιρο και έδειξε πως ήθελε να επιτεθεί, δεν ήρθε εδώ μόνο για να παίξει άμυνα. Μου άρεσε πολύ, φαίνεται η δουλειά που έχει κάνει ο Πέτκοβιτς. Του δίνω τα συγχαρητήρια μου".

Keywords
Τυχαία Θέματα