Preview 26ης αγωνιστικής

00:07 24/3/2012 - Πηγή: AEK365

ΑΡΗΣ- ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (17:15/aek365/NOVA)

Όλα για όλα τα παίζει ο Άρης απέναντι στον Πανιώνιο για την 26η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα. Οι «κίτρινοι» δεν μπορούν να σκέφτονται κάποιο άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης, καθώς θέλουν να ελπίζουν σε είσοδό τους στα πλέι οφ.

Ενώ από την άλλη οι Νεοσμυρνιώτες που αντιμετωπίζουν αρκετά αγωνιστικά προβλήματα θα ψάξουν έστω τον βαθμό της ισοπαλίας, για να αποφύγουν την ζώνη του υποβιβασμού που είναι αρκετά

κοντά.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

ΑΡΗΣ: Βελλίδης, Σηφάκης, Κατίδης, Νέτο, Καζναφέρης, Τσουκάνης, Λαζαρίδης, Ντίκο, Σανκαρέ, Φατί, Πρίττας, Παπαζαχαρίας, Καπετάνος, Ουμπίντες, Ακόστα, Σολτάνι, Κανούλας, Γιαννιώτας, Τριανταφυλλάκος.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Ντιμπαλά, Μενδρινός, Ρόβας, Μιχαηλίδης, Σιόβας, Γουνδουλάκης, Κούρντι, Αναστασόπουλος, Κούτσι, Ομο, Ρόκας, Πετκάκης, Αντούνιες, Αμπντουλάγεφ, Αυλωνίτης, Οκόγιε, Πιέρ, Πόγκασιτς.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΣΚΟΝΤΑ ΞΑΝΘΗ (17:15/aek365/NOVA)

Ατρόμητος και Σκόντα Ξάνθη δίνουν τη δική τους «μάχη». ΟΙ Περιστεριώτες για την 26η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα επιθυμούν να πάρουν τη νίκη, ώστε να διευρύνουν το νικηφόρο σερί τους και να παραμείνουν μέσα στην πρώτη τριάδα.

Στην αντίπερα όχθη η Ξάνθη χρειάζεται οπωσδήποτε το «τρίποντο», αφού το τελευταίο αρνητικό σερί τους έχει φέρει σε δεινή βαθμολογική θέση για αυτό θέλει τη νίκη για να ανέβει βαθμολογικά και ψυχολογικά.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Μπρίτο, Ιτάνζ, Ράντμαν, Ιγκλέσιας, Δημούτσο, Νάστο, Σκόνδρα, Φυτανίδη, Σφακιανάκη, Τόμας, Επστάιν, Μήτρογλου, Αναστασάκο, Μπάλλα, Καραγκούνη, Μπρίτο, Γκαρσία, Τάτο, Γιαννούλη και Οικονόμου.

ΣΚΟΝΤΑ ΞΑΝΘΗ: Ζοντί Βιβιανί, Μανώλης Μπέρτος, Μπαξεβανίδης Δήμος, Εντιμάρ Κουριτίμπα, Μάουρο Πόι, Στεφάν Νταρμπιόν, Δημήτρης Σουάνης, Μάρκο Μακρόφσκι, Μαρσελίνιο Λέιτε, Βαγγέλης Πλατέλλας, Θόδωρος Βασιλακάκης, Παναγιώτης Βλαχοδήμος, Σταύρος Σταθάκης, Πέτρος Μάνταλος, Κώστας Φλίσκας, Δημήτρης Κομεσίδης, Σπύρος Βάλλας, Σωτήρης Λυμπερόπουλος, Βλάσης Καζάκης και Μιχάλ Στάσιακ.

ΟΦΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (19:30,NOVA,aek365)

Η αυλαία του πρώτου πιάτου της 26ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα πέφτει στην Κρήτη όπου ο ΟΦΗ αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» είναι υπό διάλυση και ο αγώνας είναι χωρίς ουσιαστικό ενδιαφέρον, καθώς μετά την βαριά τιμωρία το πρωτάθλημα έχει χαθεί. Ο Ζεσουάλντο Φερέιρα μπορεί να υπολογίζει στον Ζαν-Αλέν Μπουμσόνγκ, που επιστρέφει στην αποστολή για πρώτη φορά μετά τον αγώνα με τον Παναιτωλικό. Από την πλευρά του ο ΟΦΗ θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά από αρκετές αγωνιστικές και για να πάει με καλύτερη ψυχολογία στον δεύτερο ημιτελικό κυπέλλου, απέναντι στον Ολυμπιακό. Ο Νίκος Αναστόπουλος δεν υπολογίζει στον ανέτοιμο Μπόντορ και στον Βεζυρίδη

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

ΟΦΗ(Αναστόπουλος): Σαχσανίδης, Ξενοδόχωβ, Βάντο, Ταυλαρίδης, Χαριτωνίδης, Πίτσος, Κάλαϊτζιτς, Ζόρντι Λόπεζ, Χόρχε Λόπεζ, Σίσιτς, Σόουζα, Μπούρμπος, Ουκάρ,

Keywords
Τυχαία Θέματα