Ντέρμπι στην Ανδαλουσία με φόντο το «σεντόνι»

15:26 2/3/2012 - Πηγή: AEK365

LA LIGA 26η αγωνιστική

Με την πρωτοπόρο Ρεάλ Μαδρίτης να μην δείχνει διάθεση να απολέσει την διαφορά των δέκα βαθμών από την Μπαρτσελόνα, το ενδιαφέρον στρέφεται στην μάχη για την εξασφάλιση ενός εισιτηρίου για το επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ, και μια τέτοια μάχη είναι και αυτή που θα γίνει στο "Σάντσεθ Πιθχουάν" ανάμεσα στην Σεβίλλη και την Ατλέτικο Μαδρίτης. Η Σεβίλλη αν και στην δέκατη θέση βρίσκεται μόλις τρεις βαθμούς μακριά από την πρώτη τετράδα και θέλει να σημειώσει την 3η της σερί νίκη στο πρωτάθλημα κόντρα σε μια Ατλέτικο Μαδρίτης

που αγνοεί την νίκη από τα τέλη Ιανουαρίου με την ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε να βρίσκεται μόλις ένα βαθμό πάνω από την προσεχή της αντίπαλο.

Οι δυο ομάδες στοχεύουν στην τέταρτη θέση εκεί που βρίσκεται η Λεβάντε η οποία θέλει να παραμείνει εκεί αλλά για να γίνει αυτό θα πρέπει να καταβάλει την αντίσταση της Μπέτις που υποδέχεται στο φινάλε της 26ης αγωνιστικής.

Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να συνεχίσει να προσφέρει θέαμα στο κοινό της υποδεχόμενη την Εσπανιόλ με στόχο την νίκη που θα την φέρει ακόμα πιο κοντά στο πρωτάθλημα. Η Μπαρτσελόνα από την άλλη μεριά, λίγες μέρες πριν "σφραγίσει" την συμμετοχή της στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ υποδέχεται την Σπόρτινγκ Χιχόν δίχως τον τιμωρημένο Μέσι.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 26ης αγωνιστικής στην La Liga
Σάββατο 3 Μαρτίου
Μαγιόρκα-Οσασούνα (19:00)
Χετάφε-Μάλαγα (19:00)
Ράγιο Βαγιεκάνο-Ράσινγκ Σανταντέρ (19:00)
Μπαρτσελόνα-Σπόρτινγκ Χιχόν (21:00)
Σεβίλλη-Ατλέτικο Μαδρίτης (23:00)
Κυριακή 4 Μαρτίου
Σαραγόσα-Βιγιαρεάλ (13:00)
Αθλέτικ Μπιλμπάο-Ρεάλ Σοσιεδάδ (17:00)
Γρανάδα-Βαλένθια (17:00)
Ρεάλ Μαδρίτης-Εσπανιόλ (22:30)
Δευτέρα 5 Μαρτίου
Λεβάντε-Μπέτις (22:00)

Keywords
Τυχαία Θέματα