Δώνης: Να δείχνουμε πόσο καλοί είμαστε

15:01 2/3/2012 - Πηγή: AEK365

Η σταθερότητα και το αγωνιστικό πρόσωπο που δείχνει ο Ατρόμητος έχουν ικανοποιήσει τον Γιώργο Δώνη ο οποίος θέλει από τους παίκτες του να συνεχίσουν να δείχνουν πόσο καλοί είναι ενόψει και του αγώνα στην Νέα Σμύρνη κόντρα στον Πανιώνιο.

Σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του Ατρομήτου, ο Δώνης τόνισε: "Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την σταθερότητα και το αγωνιστικό πρόσωπο που δείχνει η ομάδα μου και είμαι σίγουρος ότι τώρα που περνάμε στη φάση των συνεχόμενων παιχνιδιών θα εξακολουθήσουμε να δείχνουμε

πόσο καλή ομάδα είμαστε. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε έναν αντίπαλο που είναι πολύ δυνατός στην έδρα του. Σε όσα παιχνίδια τον έχω παρακολουθήσει έχει και καλό ρυθμό και δημιουργεί φάσεις κάτι που σημαίνει ότι στα συγκεκριμένα σημεία χρειάζεται από την ομάδα μου πολύ μεγάλη προσοχή. Είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι για την ομάδα, πάντα τα παιχνίδια με τον Πανιώνιο είναι ιδιαίτερα, και θα προσπαθήσουμε να δώσουμε άλλη μια χαρά στους φιλάθλους του Ατρόμητου".

Η αποστολή του Ατρομήτου για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο: Ράντμαν, Καραγκιολίδης, Γκαρσία, Σκόνδρας, Γιαννούλης, Νάστος, Τάτος, Φυτανίδης, Σφακιανάκης, Ζουέλα, Τόμας, Οικονόμου, Μπρίτο, Δημούτσος, Ιγκλέσιας, Μήτρογλου, Αναστασάκος, Μπάλλας, Επστάιν, Καραγκούνης.

Keywords
Τυχαία Θέματα