Ντέρμπι κορυφής στο Ενσέντε

11:35 28/10/2011 - Πηγή: AEK365

EREDIVISIE 11η αγωνιστική

Μετά τα παιχνίδια του Κυπέλλου, το ενδιαφέρον στην Ολλανδία στρέφεται ξανά στο πρωτάθλημα και στην 11η αγωνιστική όπου ξεχωρίζει το παιχνίδι ανάμεσα στην Τβέντε και στην Αϊντχόφεν. Οι δυο ομάδες ισοβαθμούν στην δεύτερη θέση, τέσσερις πόντους πίσω από την πρωτοπόρο Άλκμααρ έχοντας χάσει αμφότερες βαθμούς την περασμένη αγωνιστική. Η Τβέντε μετά την αγχωτική

πρόκριση επί της Γκενεμούιντεν θέλει την νίκη για να παραμείνει κοντά στην κορυφή χωρίς τον μπακ Κούιπερ και τον Τσαντλί να παίρνει θέση στην μεσαία γραμμή αντί του Γιάνκο. Χωρίς τον αριστερό μπακ Πίτερς θα παραταχθεί η Αϊντχόφεν.

Η ισοπαλία ανάμεσα σε Τβέντε και Αϊντχόφεν θα είναι ένα αποτέλεσμα ιδανικό για την Αλκμααρ ειδικά αν συνδυαστεί με δική της νίκη στην έδρα της Χέρακλες. Η πρωτοπόρος προέρχεται από την δύσκολη νίκη-πρόκριση κόντρα στην Ντόρντρεχτ για το Κύπελλο και τώρα έχει άλλη μια δύσκολη αποστολή στηνέδρα της υπολογίσιμης Χέρακλες.

Τέλος, ο Άγιαξ μπορεί να προκρίθηκε άνετα στην επόμενη φάση του Κυπέλλου κόντρα στην Ρόντα αλλά στο πρωτάθλημα έχει μείνει πίσω μετά και το 1-1 με την Φέγενορντ οπότε θέλει ακόμα μια νίκη επί της Ρόντα, για το πρωτάθλημα αυτή την φορά, για να μην μείνει από τόσο νωρίς εκτός διεκδίκησης πρωταθλήματος.
Το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής

Παρασκευή 28/10
Μπρέντα- Φένλο
Σάββατο 29/10
Ρόντα- Άγιαξ
Εξέλσιορ- Βάαλβαϊκ
Χέρενφεν- Ντεν Χάαγκ
Τβέντε- Αϊντχόφεν
Κυριακή 30/10
Ντε Γκράαφσαπ- Φίτεσε
Γκρόνινγκεν- Φέγενορντ
Ναϊμέγκεν- Ουτρέχτη
Χέρακλες- Άλκμααρ

Keywords
Τυχαία Θέματα