Άγνοια Αντωνιάδη για ΠΑΟ

10:55 28/10/2011 - Πηγή: AEK365

Σημερινά δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο Σαουδάραβας Σουλτάν Αλ Σαούντ προτίθεται να δώσει ενεργό ρόλο στον Αντώνη Αντωνιάδη μόλις αναλάβει την διοίκηση του Παναθηναϊκού με τον παλαίμαχο επιθετικό να υποστηρίζει πως δεν γνωρίζει τίποτα αναφορικά με το θέμα. Ο Αντωνιάδης μίλησε επίσης για την πορεία της ομάδας, το ντέρμπι της Τούμπας αλλά και για την αγωνιστική εικόνα του Λέτο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αντώνη Αντωνιάδη στην ιστοσελίδα gazzetta.gr

Καλημέρα κύριε Αντωνιάδη. Γράφτηκε σήμερα πως με την μεταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στον Πρίγκιπα Σουλτάν θα έχετε και πάλι ρόλο στην ομάδα...
«Δεν γνωρίζω τίποτα. Πρώτη φορά το ακούω αυτό. Δεν ξέρω.»
Πώς πιστεύετε ότι προέκυψε αυτό το θέμα; Μήπως γνωρίζετε τον Βλάση Τσάκα;
«...(γελάει) Δεν ξέρω τι να σας πω. Θα ρωτήσω τον δημοσιογράφο που το έγραψε μήπως αυτός ξέρει κάτι παραπάνω. Πάντως, μαζί μου δεν υπάρχει καμία επαφή και καμία συζήτηση για αυτό το θέμα».
Εσείς φύγατε από το Διοικητικό Συμβούλιο, θα θέλατε να επιστρέψετε στον Παναθηναϊκό από οποιοδήποτε ρόλο ή πόστο;
«Ο Παναθηναϊκός είναι στο σπίτι μου. Δεν χάνω αγώνα ούτε στο ποδόσφαιρο, ούτε στο μπάσκετ. Είμαι πάντα μέσα όταν παίζει η ομάδα».
Θεωρείται πως θα κυλήσουν όλα ομαλά με την περίπτωση του Πρίγκιπα;
«Θα δούμε τι θα γίνει. Περιμένουμε. Δεν γνωρίζω τι πρόταση έχει γίνει για να είμαι πιο ξεκάθαρος. Πάντως, όσον αφορά το δικό μου θέμα έτσι και γίνει κάποια συζήτηση θα δούμε».
Ένα σχόλιο για τον φετινό Παναθηναϊκό;
«Μετά από τα ανεπιτυχή αποτελέσματα στην Ευρώπη, ο Παναθηναϊκός στο πρωτάθλημα παίζει καλά. Εχει καλή κυκλοφορία της μπάλας, αυτοπεποίθηση και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Θέλει λίγη δουλειά στον αμυντικό τομέα, αλλά πιστεύω πως είναι στο σωστό δρόμο».
Τώρα έχει μπροστά του το ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα;
«Δεν μπορείς να πεις πως είναι εύκολο παιχνίδι καθώς ο Παναθηναϊκός παίζει στην δυσκολότερη έδρα του πρωταθλήματος. Πάντως, μπορεί να πάρει το θετικό αποτέλεσμα».
Ο Λέτο έχει αναγεννηθεί φέτος, πιστεύετε πως παίζει ρόλο και η αποχώρηση του Σισέ;
«Όχι, δεν είναι μόνο η αποχώρηση του Τζιμπρίλ Σισέ. Απλά φέτος παίζει ελεύθερος. Ο προπονητής του, Ζεσουάλδο Φερέιρα τον έχει βάλει να κάνει ελεύθερος κινήσεις στον αγωνιστικό χώρο και αυτό είναι που παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Είναι καλός παίκτης ο Λέτο, κρατούσε λίγο παραπάνω την μπάλα, αλλά το έχει κόψει και είναι πιο ουσιώδης και πιο επικίνδυνος για την αντίπαλη εστία».

Keywords
Τυχαία Θέματα