Ντέμης στο aek365: Αυτά είπα στον Θωμά!

14:36 31/7/2012 - Πηγή: AEK365

Με αφορμή το δημοσίευμα του sentragoal.gr το aek365 επικοινώνησε με τον Ντέμη Νικολαϊδη ο οποίος επιβεβαίωσε την επικοινωνία που είχε με τον Θωμά Μαύρο και μας διευκρίνισε τι ακριβώς ειπώθηκε μεταξύ τους. Συγκεκριμένα ο Ντέμης τόνισε στον Θωμά πως συμφωνεί απόλυτα μαζί του για όσα είπε για τους μετόχους οι οποίοι αφού έπαψαν να χρηματοδοτούν την ομάδα δεν πρέπει να έχουν λόγο και μετοχές. Του τόνισε πως πρέπει

να φτιάξει ένα πλάνο ώστε οι μετοχές να περάσουν στα χέρια του κόσμου της ΑΕΚ αφού στην παρούσα φάση δεν υπάρχει άλλη λύση από επενδυτή, ξεκαθαρίζοντας με τον τρόπο αυτό πως ούτε ο ίδιος έχει κάποια έτοιμη λύση. Τέλος του τόνισε πως το μικρό ποσοστό μετοχών του είναι στην διάθεση του για συμβολικούς λόγους και με προοπτική και αυτό να περάσει στα χέρια του κόσμου της ΑΕΚ με όποιο πλάνο επιλεγεί τελικά.

Ο Ντέμης μας ξεκαθάρισε πως δεν μίλησε καθόλου για το Δ.Σ ενώ σε δική μας ερώτηση μας τόνισε πως είναι ικανοποιημένος από τις κινήσεις που έχει κάνει ο Δημητρέλος για την αδειοδότηση της ΑΕΚ.

Keywords
Τυχαία Θέματα