Ντελ Μπόσκε: Δεν υπάρχει όμοιος του

11:02 25/6/2012 - Πηγή: AEK365

Την Τετάρτη η Ισπανία αντιμετωπίζει την Πορτογαλία στον ημιτελικό του EURO 2012 με τον Βιθέντε Ντελ Μπόσκε να εστιάζει στον Κριστιάνο Ρονάλντο που όμοιος του δεν υπάρχει, σύμφωνα με τον Ισπανό τεχνικό ο οποίος ωστόσο φρόντισε να υπενθυμίσει πως η Πορτογαλία έχει και άλλους ποδοσφαιριστές που μπορούν να κάνουν την ζημιά στην Πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Ισπανίας τόνισε: "Δεν γίνεται να έχω εμπιστοσύνη στους γείτονες μας τους

Πορτογάλους. Δεν αισθάνομαι ότι υπάρχει κίνδυνος μόνο από τον Κριστιάνο Ρονάλντο, αν και δεν υπάρχει όμοιος του. Νομίζω ότι η Πορτογαλία είναι ο ορισμός της αντεπίθεσης στο ποδόσφαιρο. Στην Πορτογαλία υπάρχει ο Νάνι, ο οποίος μπορεί να σκοράρει με το κεφάλι και να σουτάρει έξω από την περιοχή, ενώ καλές πάσες δίνουν ο Μεϊρέλες και ο Μουτίνιο. Πίσω δείχνουν πολύ δυνατοί και μπορούν να έχουν καλή απόδοση στην επίθεση. Επίσης, δεν στέλνουν την μπάλα ή έχουν ως μοναδικό στόχο τον Ρονάλντο. Σίγουρα ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι μοναδικός και δεν υπάρχει άλλος σαν και εκείνον".
Για το πώς περιμένει να παραταχθεί η Πορτογαλία στον ημιτελικό της Τετάρτης, ο Ντελ Μπόσκε δήλωσε: "Δεν νομίζω ότι θα αλλάξουν το αγωνιστικό τους πλάνο. Θα συνεχίσουν να παίζουν με σύστημα 4-3-3, όπως παρατάχθηκαν στους προηγούμενους αγώνες. Είναι αλήθεια ότι οι τέσσερις ομάδες που έχουν αντιμετωπίσει μέχρι σήμερα πρόσεξαν την άμυνα τους, όμως ελπίζω πως η Πορτογαλία δεν θα προχωρήσει σε αλλαγές".

Keywords
Τυχαία Θέματα