O Mαύρος ήρθε και αλλάζει τα πάντα

10:03 25/6/2012 - Πηγή: AEK365

GOAL

Με τίτλο "Η ΑΕΚ του Θωμά της", η εφημερίδα γράφει για τις σκέψεις του Μαύρου και τις αλλαγές που φέρνει. Συγκεκριμένα αναφέρει το ρεπορτάζ: "Ο Μαύρος ετοιμάζεται να μπει από σήμερα στα Σπάτα, έχοντας ήδη στο μυαλό του καίριες επεμβάσεις στη δομή και τη λειτουργία του συλλόγου, ώστε να υπάρξουν άμεσα αλλαγές. Ο Θωμάς προχωρά με σαρωτικές αλλαγές σε πρόσωπα και ρόλους, κυρίως προκειμένου να θέσει τους δικούς του κανόνες. Να βρει τρόπο ώστε να αλλάξει ριζικά την κατάσταση και να δώσει πνεύμα νικητή σε όλους. Από τον πρόεδρο

μέχρι τον τελευταίο κρίκο της ομάδας, όλοι θα πρέπει να λειτουργούν συσπειρωμένοι και με ενότητα, μόνο για το καλό της ΑΕΚ.

Οπως έχει καταστήσει σαφές από την πρώτη στιγμή, ο Μαύρος δεν έρχεται για να διχάσει. Δεν επιθυμεί να προκαλέσει αντιπαλότητες, να μπει σε έριδες και σε μικροπολιτικές. Ο Θωμάς είναι εδώ για να ενώσει την ΑΕΚ και να της δώσει χαρακτήρα νικητή. Να την επαναφέρει στην τροχιά επιτυχίας που βρισκόταν τα χρόνια όπου αυτός αγωνιζόταν.

Οχι μόνο στις χρονιές της απόλυτης επιτυχίας, αλλά ακόμα και στα δύσκολα. Τότε που λαξεύτηκε η σχέση του Μαύρου με τον κόσμο της ΑΕΚ, καθώς αναγνωριζόταν στο πρόσωπό του πως ήταν η ελπίδα. Αυτόν το ρόλο έρχεται να διαδραματίσει και τώρα από έναν άλλο πόστο, πολύ πιο ηγετικό και οργανωτικό.

Πλήρης επίγνωση των δεδομένων

Νέα συνάντηση είχε χθες το µεσηµέρι ο Θωµάς Μαύρος µε τον Ανδρέα Δηµητρέλο. Βασικός σκοπός του ραντεβού ήταν να βρεθεί η κοινή συνισταµένη στη λειτουργία των δύο, καθώς θα αναλάβουν να «τρέξουν» θέµατα κοµβικής σηµασίας για τον σύλλογο. Οπως σας έχουµε αναφέρει, ο Δηµητρέλος παραµένει στη θέση του προέδρου και είναι επιφορτισµένος µε το κοµµάτι των επαφών µε την πολιτεία. Κυρίως σε ό,τι αφορά το ζήτηµα της ρύθµισης των οφειλών προς το Δηµόσιο και της ευνοϊκής προσέγγισης που ζητά η ΑΕΚ από τη νέα κυβέρνηση.

Ο Μαύρος έχει πλέον µια ολοκληρωµένη εικόνα για την οικονοµική κατάσταση της εταιρείας. Ποιες είναι οι άµεσες ανάγκες, πόσα χρήµατα και πότε χρειάζεται ο σύλλογος ώστε να βγει από το οικονοµικό αδιέξοδο. Είναι σαφές πως η ΑΕΚ θα πρέπει να έχει βρει το 1,35 εκατ. ευρώ που απαιτείται ως τις 9 Ιουλίου, ώστε να µην έχει περαιτέρω προβλήµατα µε τη δόση για το άρθρο 44. Θα πρέπει να βρει τρόπο ώστε να καλύψει τις οφειλές προς τους ποδοσφαιριστές, που ανέρχονται σε 6,5 εκατ. ευρώ. Και παράλληλα θα απαιτηθεί µια γενναία προκαταβολή για τη νέα ρύθµιση προς την Εφορία.

Μπάτζετ και κινήσεις

Η ΑΕΚ εκ των πραγµάτων θα πρέπει να προχωρήσει µε περιορισµένη οικονοµική πολιτική για τη νέα σεζόν. Ο Δηµητρέλος ενηµέρωσε τον Μαύρο πως το πιθανότερο είναι να επιτραπεί η πραγµατοποίηση δύο ανανεώσεων και τριών µεταγραφών ανεξαρτήτως ηλικίας και εθνικότητας. Φαίνεται πως αποτελεί κοινή πεποίθηση και των δύο πως στη νέα ΑΕΚ δεν µπορούν να έχουν θέση -κυρίως λόγω κόστους- οι Γκουντγιόνσεν και Γκερέιρο, οι οποίοι θα γίνει προσπάθεια να αποτελέσουν παρελθόν.

Ο Μαύρος γνωρίζει επίσης πως το µπάτζετ της οµάδας βρί

Keywords
Τυχαία Θέματα